FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
Google  

Poprzedni temat «» Następny temat
Ochrona: popielica, orzesznica i koszatka
Autor Wiadomość
Mirek 

Wysłany: 2004-12-31, 14:04   

Ja miałem - przegrywałem film o żołędnicy (hiszpański w wersji niemieckiej)

Michał J. R. 

Wysłany: 2004-12-31, 14:18   

Raczej mylałem o spotkaniach w Polszcze.

Mirek 

Wysłany: 2004-12-31, 14:21   a

Znajdziemy! :mrgreen:

Rey 

Wysłany: 2004-12-31, 15:25   

Michał J. R. napisał/a:
Raczej mylałem o spotkaniach w Polszcze.

O spotkaniu żołędnicy w Polsce była już dyskusja na forum, a dokładnie tutaj :D .

mopek 
administrator
mars napada

oton

Wysłany: 2005-01-16, 11:47   

zapraszam do aktualnoci dot. projektu :arrow: TUTAJ

i oczywicie na spotkanie w tej sprawie :arrow: TUTAJ

:] uważaj na zarząd TP Bocian :]

mopek 
administrator
mars napada

oton

Wysłany: 2005-04-26, 14:30   

Czas najwyższy moi drodzy wzi?ć się do roboty :D

jutro z samego rana jadę do 4 nadlenictw z RDLP Warszawa ustalać szczegóły wieszania skrzynek. Musimy wraz ze specjalistami z nadlenictw wytypować odpowiednie powierzchnie gdzie będ? wisiały skrzynki. Tak przygotowani, z mapami i skrzynkami wyruszymy na akcję wieszania. Prawdopodobnie będzie to już pojutrze, czyli w czwartek (oczywicie jak się uda wszystko załatwić). Adam już szykuje sprzęt. Dysponujemy na dzień dzisiejszy uazem i dwoma namiotami. Jeli jest kto chętny na wypad w teren to serdecznie zapraszamy! Niestety mile widziane s? osoby zmotoryzowane. Jeli kto jest się w stanie doć szybko zdeklarować to proszę o przesłanie danych samochodu na PW - postaram się w razie czego o zezwolenia na wjazd do lasu.

Postaramy się RDLP Wa-wa załatwić szybko, bo jest tam do powieszenia bardzo mało budek. PóĽniej przerzucamy się na RDLP Radom i tam będzie już zdecydowanie więcej roboty (najczęciej po 100 budek na nadlenictwo) :D ale taka robota w wiosennym lesie to czysta przyjemnoć! Może uda się tak zrobić, żeby w RDLP Radom zacz?ć wieszać już w długi weekend. Spać prawdopodobnie będziemy w lesie, więc może uda się połapać w nocy nietoperze? :]

tak więc już niebawem rozniesie się donony głos w puszczańskich ostępach: "sezon koszatkowy uznaję za otwarty" :8):

maciek 

Wysłany: 2005-04-26, 20:46   

A jakie nadlenictwa w RDLP Warszawa? Jeli to było by w ten długi weekend to może bym się wybrał. W dni robocze to nie dam rady...

mopek 
administrator
mars napada

oton

Wysłany: 2005-04-26, 21:35   

Nadlenictwa:
Ostrów, Sokołów, Mińsk, Garwolin - więcej detali prawdopodobnie już jutro - pewnie będziemy też działać w długi weekend ;)

Adam Tarłowski 

Wysłany: 2005-04-26, 21:45   

Ale 1 maja jest rajd rowerowy pod Siedlcami i mam być "wozem serwisowym" więc tak kombinuj aby po 1 zrobic Sokołów i Ostrów.

Judy 

Wysłany: 2005-04-26, 23:07   

Ja w długi weekend odpadam niestety

PePe 

Wysłany: 2005-04-27, 08:11   

Nie dobrze, nie dobrze!!
Mopku prosiłem aby wczeniej krzyczał, że ruszamy... W okolicach wolnego weekendu zawalony mam już ten czas i niestety nie mogę, ale mam nadzieję, że jeszcze co zostanie dla mnie do powieszenia..., bo jak np. ma "wypać" 01.05 ???

Pozdrawiam PePe

mopek 
administrator
mars napada

oton

Wysłany: 2005-04-27, 08:18   

no niestety... ciężko to wszystko zgrać w czasie i odpowiednio wczenie dać znać... :( Ale zostać to zostanie - spokojnie ;) mylę, że uzgodnię większoć z RDLP Radom w przyszłym tygodniu i następny weekend możemy zaszaleć w puszczańskich ostępach :D

mopek 
administrator
mars napada

oton

Wysłany: 2005-04-27, 13:24   

Więc to co wiadomo na pewno to jutro jestemy umówieni na wieszanie w Lenictwie Miastków w Nadlenictwie Garwolin. PóĽniej jedziemy do Nadlenictwa Mińsk, tam ustalamy z Nadleniczym lub wyznaczonym przez niego specjalist? lokalizację i jedziemy wieszać dalej

PóĽniej, 2 maja (poniedziałek) wybieramy się do Nadlenictwa Ostrów i Sokołów i tam (być może z noclegiem, ogniskiem, piwem bezalkoholowym, etc) wieszamy kolejne budki

Kolejny weekend prawdopodobnie (to będę jeszcze potwierdzał) zaczynamy atakować RDLP Radom, czyli które z nadlenictw: Kozienice, Zwoleń, Radom, Barycz, Przysucha (zawiaduje Marfu), St?porków i Skarżysko

które w weekend? informacje już niebawem :D

GacOlka 

Wysłany: 2005-04-27, 19:52   

A ja to sie chyba wsciekne przez ta mature, chociaz bylam szczepiona :evil: . Raczej nie uda mi sie nigdzie wyrwac przed 14 maja... chyba ze w trakcie majowego weekendu - na chwilke, ale mysle ze lepiej by bylo gdbybym sobie odpuscila... niestety matura z biologii sprawdza wiedze teoretyczna a nie praktyczna...

mopek 
administrator
mars napada

oton

Wysłany: 2005-04-27, 19:58   

mówiła, że masz luzik :P

Odpowiedz do tematu