Nie żebym Maćka zniechęcał, ale wyjazd na Babi? planowany jest raczej po weekendzie, a właciwie pod jego koniec. W niedzielę po południu (4 wrzenia) ekipa warsztatowa ma się zawijać z Puszczy Kozienickiej i tłumnie konwojem udać w kierunku Babiej Góry. Więc na Babi? dojedzie się pewnie na wieczór. A ile dłużej będziemy - czas pokaże!
A propos - całkiem prawdopodobne, że 2 -3 miejscówki z Siedlec będę miał w autku !!!
Więcej szczegółów co do spotkania. Zjeżdżamy się 12.08 tak coby jeszcze można choć na chwilkę postawić sieci i złowić jakie fajne nietoperze Lokalizacja to leniczówka Bieliny na drodze pomiędzy Niekłaniem a Lelitkowem - można zobaczyć lokalizację wpisuj?c nazwy w internetowej mapie polski:
Cosik tam jeĽdzi w okolicy, Niekłań to duza miejscowosc, jak juz dotrzesz to wal w tamtamy to kto wyjedzie po ciebie. Albo werbuj kogos do podwiezienia z Radomia.
Niestety ja pass, chyba że wydarzy się co nieoczekiwanego (mało prawdopodobne). Po powrocie z Jelenia zastałam w skrzynce mailowej wiadomoć która osadziła mnie na miejscu. Muszę być w domu przy telefonie w okolicy 14 sierpnia. W zależnoci od wyniku rozmowy może czekać mnie natychmiastowy wyjazd (b?dĽ nie), więc wycofuję się z deklaracji obecnoci
[ Dodano: 2005-08-07, 15:26 ]
12.08 szkoda ze nie 14 ale coż...
_________________ Tomasz Figarski "P.P.Ps"
"Poza gospodarczym wyrachowaniem leśnik musi mieć także i szerszy, przyrodniczy punkt widzenia; powinien mieć również na względzie wartość materialnie niewymierną, jaką jest piękno i urok lasu..." W. Koehler, 1961.
13? coż to za niesubordynacja?, teraz to i tak juz "po ptokach"
[ Dodano: 2005-08-08, 16:58 ]
chyba impreska urodzinowa sie przedłuży...
"Poza gospodarczym wyrachowaniem leśnik musi mieć także i szerszy, przyrodniczy punkt widzenia; powinien mieć również na względzie wartość materialnie niewymierną, jaką jest piękno i urok lasu..." W. Koehler, 1961.
Powinienem dojechać jeszcze przed zmrokiem w pi?tek 12.
Mam jeszcze dwa pytanka:
1) Jakie rzeczy, poza standardowym ekwipunkiem obozowym, s? niezbędne i bez czego lepiej nie przyjeżdzać do leniczówki?
2)Będzie tam jakie sensowne miejsce do pozostawienia samochodu ?
Jedno miejsce jeszcze mam w autku, tak więc Alcedo, możesz się łapać.
I niestety muszę być 16. we wtorek w pracy, tak więc wracam w poniedziałek wieczorem.
Do zobaczyska.
Przemek (+48 504 815 955)
_________________ "Czy rozumiesz choć trochę logikę tych czynów ?!
Nie ma lisotści dla sk...ów"
jak tam byłem ostatnio to widziałem, że posesje s? ogrodzone takze z autkiem chyba nie bedzie problemu( jeli Pan Leniczy zezwoli na wjazd ), tyle ze nie wiem czy to jest włanie ta stara leniczówka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum