przez Bochnie do Radomia kursem do Wawy? immposible
a mi to tam lotto... moge spać w piworze pod gołym niebem byle by nie lało i komary nie gryzły
wstępnie obgadałem sprawe z muk? - plecak jest, piwór też bedzie dobrze
Wstkie znaki na Ziemi i w Internecie wskazuj?, że będę pruć na obóz z Warszawki samochodzikiem. Nie jest to (jeszcze:) co prawda Nissan Patrol, tylko poczciwy golfik, ale jeĽdzi i to całkiem sprawnie (w zimę w Bieszczadach się sprawdził).
Będę mógł wzi?ć 3 osoby na pokład z Warszawy. Co Wy na to?
A, druga sprawa. Ja też jeszcze nie mam namiotu, ale już od dłuższego czasu noszę się z zamiarem kupna. Czy możecie polecić (albo odradzić) jaki konkretny model (2-3 osobowy) ?
_________________ "Czy rozumiesz choć trochę logikę tych czynów ?!
Nie ma lisotści dla sk...ów"
Będę się starał doł?czyć do której z edycji popielicowych warsztatów, chociaż na te póĽniejsze raczej szans nie ma bo w drugiej połowie wrzenia mi się rodzina powiększy. Ale dam znać i wpłacę kasę póĽniej, w razie czego jestem samowystarczalny co do transportu i zakwaterowania.
Jednak zwagaruję z tego obozu od 12 sierpnia w kozienickiem
Bo:1) nimam namiotu ani czasu by go teraz szukać..,
2) nieopacznie nagrałem mazurski wyjazd dla znajomków i głupio mi się teraz wykęcić,
3) jako osoba wygodnicka i podeszła w latach wolę jednak przespać kilka dni w
domku camp. z prysznicem, nad czyciutk? Krutyni? i tyłek w niej moczyć też
tylko mi, kurka, tych popielic żal...no i fora, że nie pogadam z Nim w realu jeszcze teraz...przy zacnym napoju
No ale jeszcze w tym roku jest kilka obozów koszatkowych, może ten babiogórski zaliczę ?
Dobra, for ! 2-4.09 to pi?tek - niedziela - mogę przyjechać; na pon- max roda mogę wzi?ć dni wolne w pracy Czy pokażesz mi wtedy kilka owocujacych babiogórrskich rolinek ? Czy nie uschniemy z pragnienia tam wtedy ?
Innych chętnych na kozienickie > babiogórskie warsztaty informuję, że s? dwa wolne miejsca w moim aucie - zapraszam - do kozienckiej - i potem w góry. Powracam maksimum we rodę (prawdopodobnie raczej we wtorek pod wieczór).
Witam!
Czy s? już może jakie konkrety odnonie obozu w Niekłaniu?
_________________ Tomasz Figarski "P.P.Ps"
"Poza gospodarczym wyrachowaniem leśnik musi mieć także i szerszy, przyrodniczy punkt widzenia; powinien mieć również na względzie wartość materialnie niewymierną, jaką jest piękno i urok lasu..." W. Koehler, 1961.
Namor, masz miejsce na babiogórskie od 2 wrzenia pi?tek do ? (obaczy się, pewnie w poniedziałek pod wieczór powrót ).
Na kozienickie (od 12 sierpnia to chyba ?) - nie jadę.
PotwierdĽ, że chodzi Ci o 2 miejsca na babiogórskie.
[ Dodano: 2005-07-23, 10:17 ] WSZYSTKO POKRĘCIŁEM
Ten obóz 2-4 wrzenia to w Puszczy Kozienickiej.
A więc tam jadziemy, Namor, ok ?
(bo mi pasi ten włanie termin, potem chcę 15 wrzenia mykać nad Owin )
Rany, jak żałuję że nie mogę jechać na Babi?. Kozienick? bym sobie odpucił ale Babi?
Ale w jakich dniach dokładnie jest tam planowany wyjazd? jeli weekend to może da radę, w tygodniu to zdecydowanie odpada... Namor ubrał nas w robotę do końca sierpnia i zero urlopów.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum