Czy na t? pozaleniczówkow? częć konieczne s? namioty?
generalnie namioty wskazane... nawet (a może szczególnie) na częć leniczówkow?... bo będziemy obok a nie w
mam potwierdzenie z Nadl. St?porków - miejsce jest
natomiast na częć nieleniczówkow? (Puszcza Kozienicka) szykuje się co extra - płatnego ale bardzo tanio - oczywicie kto nie będzie chciał pozostaje namiot
tak teraz sobie mysle.... ja namiotu wziasc nie moge... ładnie bym musiał sie z nim tachać przez tyle kilometrów i tak nie wiem jak sie zapakuje trzeba skombinować duzy plecak heheh ... spiwór jeszcze spoko.. ale namiot
Sokoła Pani moge wziac dwie dwojki jak nie masz namiotu.
Dziękuję licznie. Jeli nie znajdę do czasu obozu, będę miała w pamięci Twoj? hojna ofertę. Dam znać tak około 2 tygodni przed pocz?tkiem obozu czy się nie rozmyliłe
Również wstępnie się zapisuję (choć nie wiem na jak długo). I takie pytanko, a jak ze sprawdzaniem tych bydek w nadle. mińsk maz. (z oczywistych względów to najbardziej mnie inetersuje, a jako się nie doczytałem )?
_________________ "Zabiorę cię ze sob?, jeli chcesz.
Poczujesz, zobaczysz, jeli tylko potrafisz, przebudzić się."
Dziękuję licznie. Jeli nie znajdę do czasu obozu, będę miała w pamięci Twoj? hojna ofertę. Dam znać tak około 2 tygodni przed pocz?tkiem obozu czy się nie rozmyliłe
jak braknie to mam jeszcze procz dwoch dwojek 5 osobowy namiot hehe...
sokola pani oczywiscie ze spoczko.
[ Dodano: 2005-07-08, 08:34 ]
Kejbii napisał/a:
Pamiętaj jednak, że mam swoje lata (ostatnio wytknęła mi to refleksja )
Kej oki
[ Dodano: 2005-07-08, 08:35 ]
Justyna napisał/a:
Ja również nabrałam chęci na ten obóz, ale... pod czym bedziemy nocować.. i jak ja dojade?
do wawki pociagiem, pozniej przesiadka w radomiu na autobus...a najlepiej wie mopek.
spanie pod namiotami i chyba przy jakies lesniczowce o ile dobrze pamietam
[ Dodano: 2005-07-08, 08:37 ]
Alcedo napisał/a:
tak teraz sobie mysle.... ja namiotu wziasc nie moge... ładnie bym musiał sie z nim tachać przez tyle kilometrów i tak nie wiem jak sie zapakuje trzeba skombinować duzy plecak heheh ... spiwór jeszcze spoko.. ale namiot
al nie znajduj na samym poczatku negatywów, jeli bedziesz przez bochnie jechal wezmiesz 2 i bedziesz z kessy najwyzej spal...(bez podtekstów)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum