nie jest to obóz komercyjny z hotelem 5-cio gwiazdkowym więc tym się na razie nie martw Jeli już to będzie jaka zrzuta na żarcie i prezent w podzięce za koczowanie na czyim terenie
Alcedo napisał/a:
jakie s? tam ptaki
w lasach koneckich to z tego co pamiętam puszczyk uralski i włochatka oraz cietrzewie a w Puszczy Kozienickiej puchacz (cile tajne) oraz kraska (w zeszłym roku widziałem na drutach w miecie) ale nie wiem czy Cię takie pospoliciaki interesuj?
Wysłany: 2005-06-23, 20:47 można się jeszcze zał?pać ???
Hej
Tak w ogóle to jakie wymagania muszę spełniać, żebym mógł pojechać ?
Za dużo nie wiem od koszatkah i popielicach, ale z chęci? bym się wybrał na ten wyjazd i dowiedziałbym się czego.
Nie ma dokładnego terminu tego obozu, dlatego nie wiem jak będzie u mnie z urlopem, ale na tydzień nie powino być problemu.
Przemek
_________________ "Czy rozumiesz choć trochę logikę tych czynów ?!
Nie ma lisotści dla sk...ów"
OK, to jutro załatwiam sobie urlop (15-19 sierpnia) i puszczam posta z potwierdzeniem że można mnie na listę wpisać.
A gdzie / do kogo i do kiedy trzeba to wpisowe wpłacić ?
_________________ "Czy rozumiesz choć trochę logikę tych czynów ?!
Nie ma lisotści dla sk...ów"
A ja w kwesti technicznej, oczywiscie też będe bo ciekawosc mnie zżera co tam w budkach siedzi, coprawda nie obiecuje siedziec do końca, ale proponuje mopku abysmy w pierwszej kolejnosci najcięższy teren obskoczyli, to potem bedzie z górki. Mam nadzieje ze bedzie sucho i nie trzeba bedzie uaza wykopywać
Uprzejmie donoszę, że podsumowanie się nie otwiera...i w końcu nie wiem czy jestem na licie czy nie . Swoja droga za nic nie mogłam znaleĽć na formu tego w?tku, już miałam do Mopka pisać z pytaniem, gdzież on jest, na szczęcie sam się znalazł
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum