Cztery lotki oraz sterówka osobnika - ofiary drapieżnika. Ze względu na niekompletnoć dudki podaję dł. chor?giewek: od lewej 9,3; 11; 11,5; 12; 13 cm. Na drugim zdjęciu spody.
_________________ Na betonie kwiaty nie rosną. Twarde bruki nie pachną wiosną.
Na kamieniu nic się nie rodzi. Lecz nam to dziwnie, podobno nie szkodzi...
Ostatnio zmieniony przez PłowA 2008-03-02, 15:29, w całości zmieniany 1 raz
Po kliknięciu na fotkę otwiera mi się to: http://www.fotosik.pl/ - strona startowa fotosika.
Zalogownie się tam nic nie zmienia (uczyniłem to ponownie teraz, byłem zalogowany na fotsik.pl już kiedyś). Dlatego poproszę o wklejenie bezpośredniego linka do fotki, PlowA (ps. z tym hostingiem nieraz tak jest i to nie tylko u mnie )
[ Komentarz dodany przez: kessy: 2008-03-02, 15:52 ] Zalogowana jestem tylko na Forum i u mnie widać
_________________ Irlandia to Polska nad Atlantykiem, Polska to Eire nad Bałtykiem -:}
_________________ Polowanie nie jest żadnym sportem, to morderstwo z zimną krwią. Jeśli ktoś potrafi pokonać niedźwiedzia w zapasach lub samemu dogonić zająca, wówaczas może sie uważać za prawdziwego sportowca.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum