no mi przynajmniej rozpoznanie tego dzięcioła nawet martwego, w dobrym stanie niesprawiło by trudności...
Ależ nie to miałam na myśli Dlatego zacytowałam właśnie kawałek, a nie całość wypowiedzi Avoceta. Po prostu przypomniała mi się kwestia dzięciołów i chciałam się upewnić jaka obecnie funkcjonuje zasada uznawania. To wszystko.
Zaraz jakichś podtekstów szukają Ech...
Powinno być: roczny 18(19). Ta 19tka to pióra myszolowa otrzymane od kolegi, a 18tka to strzyżyk
Roczny tak jak podałem.
przepraszam, szkoła niestety zabiera mi ostatnio dużo czasu, nawet w weekend niespecjalnie go znalazłem, a chciałem u kogoś to zeskanować, żeby była lepsza jakość niż ze zdjęcia. ale pamiętam co obiecałem. jutro, najpóźniej pojutrze postaram się ją wrzucić
ostatnio doszły mi do rocznego: mysikrólik, makolągwa, wróbel, bogatka i gawron, więc roczny - 21, a do życiowego mysikrólik i gawron, życiowy - 45 (56) [-]
Mam pytanko skierowane do wszystkich piórologów czy nowe pióra w Atlasie (jak moja makolągwa i gil) mogą być w formie jakiej są, czy też lepiej dać sobie spokój z innymi skanami (które nie są wyśmienitej jakości ) i nie wrzucać ich do Atlasu
Mile widziane jakiekolwiek wypowiedzi na ten temat
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum