Nareszcie z tego podforum robi się przydatniejsza pomoc w oznaczaniu. Wszystkim skończyły się już chyba rarytasy i zaczęli wrzucać pióra pospolitszych ptaków, których pióra s? częciej znajdywane
Naszemu Internetowemu Atlasowi Piór stuknęło już 100 gatunków ptaków!
I to dzięki wkładowi naszych wspaniałych Forumowiczów, bo bez nich nie było by kolekcji! Dziękuję wszystkim za wkład w rozbudowywanie tego forum. Mamy już naprawdę pokaĽn? kolekcję, która z tygodnia na tydzień robi się coraz obszerniejsza. Tak trzymać kochani!
Znikn?ł temat z piórami sierpówki!
Chciałem tam wejć by wysłać swoje pióra ale wybrany w spisie temat nie chce się otwierać. Przeszukałem też forum manualnie oraz przez opcje szukaj i też nima!
Witam!
Jestem naowy/stary na forum. Zapisałem sie rok temu, ale od tamtej pory napiłem chyba jednego posta... Mam dość duża kolekcje piór, która mogłaby powiększyć atlas. Tylko mam jedno moze głupie pytanie-jak wrzucić fotki na forum?
Witamy!
Bartas, jak piszesz w oknie Szybka odpowiedź, to zamiat wcisnąć Wyślij, naciśnij Podgląd. Pojawi się strona tylko do pisania wiadmości. Maksymalnie do jednego posta możesz dodać 5 załączników
A jeżeli chcesz stworzyć nowy temat (z gatunkiem którego nie ma jeszcze na Forum), to wciskamy Nowy temat w dziale Pióra, nadajemy mu tytuł i dalej tak samo.
Powodzenia i czekamy na pióra
_________________ Nie jest dobrze...
To są trudne rzeczy...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum