Pióra, które zamieciłam jak dot?d były skanowane. WTEDY jeszcze skaner działał. I chyba widać różnice To nie jest aż taki wielki problem skanować/fotkować obie strony. A może się przydać...
[ Dodano: 17 Grudzień 2004, 23:38 ]
CZy wrzucanie piór z internetu nie mija się z celem?? Przecież to użytkownicy mieli wrzucać tu swoje zbiory, bo w internecie każdy może sobie takie znaleć.
_________________ ceterum censeo Carthaginem esse delendam
Ale chyba łatwiej jest zajrzęc tu, gdzie te wszystkie pióra s? zebrane niż szukać w googlach "hopoe + feathers".
Cytat:
Przecież to użytkownicy mieli wrzucać tu swoje zbiory,
Nie rozumiem, to znaczy że to podforum ma służyć pochwaleniu się kto ma jakie pióra? To ma być podręczny zbiór piór - szybki atlasik do oznaczenia pióra b?dĽ edukacji. Myle że ograniczania się jedynie do zasobów własnych jest bezsensowne i dla mnie włanie to
Cytat:
mija się z celem
[ Dodano: 2004-12-17, 23:48 ]
Cytat:
bo w internecie każdy może sobie takie znaleć
Z tego co widze wszędzie wypytujesz o strone z piórami więc widze że nie jest Ci tak łatwo jej znaleĽć jednak?
Ja też zgubiłem t? strone nie wiem gdzie jej szukać. Sokola Pani powinna wiedzieć.
Znaczy, strony s?, tylko nie z tymi ptakami co ja chce, a tu głównie chodziło mi o co w stylu prawa autorskie czy cu.
Nie chodziło mi o to, że to jest miejsce do chwalenia się swoimi piórami, ale o to że właciciel piór może nieżyczyć sobie, żeby jego sakny się tu znalazły.
[ Dodano: 17 Grudzień 2004, 23:51 ]
Co to znaczy hopoe??
_________________ ceterum censeo Carthaginem esse delendam
jasne, ale wtedy powinnimy też zrezygnować z zdawania np. awizagadek innych niż zdjęcia własne, usun?ć temat "Mocne fotki dla krajowych ptaków" , usun?ć większoć zał?czników w temacie "troche rozrywki" itd.
Będzie tego i tak za dużo, żebycie się przez wszystko przekopali. Traktujcie te linki raczej jako "przewodniki" - przecież nikt nie będzie czytał od deski do deski encyklopedii, prawda?
Postaram się zaniedługo powrzucać trochę swoich. Może nawet teraz, bo rodzice mnie zdenerwowali że nic nie robię i mam ochotę NAPRAWDĘ trochę "nic-nie-porobić"
[ Dodano: 18 Gru 2004 03:14 pm ]
No. I zaowocowało to kilkoma nowymi gatunkami Spis treci uaktualniony, żeby nie zwalać wszystkiego na Marcina
Miłego ogl?dania...
proponuje tematom "przechowywanie piór", "legalizacja kolekcji piór" i "Atlas Piór Rzadkich Ptaków Chronionych" nadać status przyklejony (wtedy nigdy nie spadn? na drug? stronę).
_________________ ogłoszenie:
parkę boćków (którym w głowie prokreacja) do mojej platformy lęgowej przyjmę
stare przysłowie pszczół mówi:
Nie pozwalaj wycinać lasu! Kto wie, może kiedyś będziesz musiał zostać partyzantem!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum