Wysłany: 2004-04-05, 10:21 Zjazd PTOP w Bialowiezy
W imieniu organizatorow chcialbym zaprosic na XX Zjazd Polnocnopodlaskiego Towarzystwa Ochrony Ptakow, ktory odbedzie sie w dniach 16-18 IV 2004 r. w Bialowiezy. Piatek ma byc przeznaczony na wycieczke (sóweczka, włochatka) - start o 17 spod Orodka Edukacji Przyrodniczej BPN (Park Pałacowy). Sobota przed poludniem - ochrona sow (projekt PTOP oraz projekty innych organizacji, ja bede przedstawial nasza plomykowke i uszatke), po poludniu luzne opowiesci o sowach (A. Wajrak, A. Kruszewicz...), a w niedziele czesc sprawozdawcza PTOP.
Nie wiem, jakie sa szczegoly cenowe, ale organizatorzy prosza zainteresowanych o kontakt: Przemek Bielicki pbielicki@interia.pl
Jakby ktos z Warszawy sie wybieral - mam miejsce w samochodzie, trzeba by w piatek kolo poludnia wystartowac.
_________________ Marek Kowalski
Towarzystwo Przyrodnicze "Bocian"
"Żegnam Was. Już wiem..."
Ja nie wiem za dużo kasy na to, poci?g do Warszawy kosztuje.Jeszcze teraz zniżki nie mam bo aktualnie nigdzie się nie ucze. Zorientuje się co ile kosztuje, może busem jakim.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum