FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
Google  

Poprzedni temat «» Następny temat
Walka z samochodami
Autor Wiadomość
Srokacz 

Wysłany: 2004-04-06, 19:17   Walka z samochodami

Może dobrym pomysłem było by żeby wycofać samochody ze strefy miejskiej i autobusy również. Wielu osobom wystarczył by rower albo piechota.Niektórzy maj? pare kroków do pracy, a jeżdż? samochodami.Samochody powinny być w miecie tylko dla policjii, szpitali, pogotowia, straży pożarnej i innych istotnych ludzi pełni?cych poważne funkcje.Wogóle może by wszędzie skończyć z samochodami, również poza miastem, można jeĽdzić skuterami włoskimi - cihutkie, nie zajmuje dużo miejsca i po co komu autostrady ???.

Hubert 
moderator
Szef

Wysłany: 2004-04-06, 20:21   

Srokaczu, w jakim ty wiecie żyjesz??
Pomyl na to z perspektywy ludzi, którzy maj? po 50 km do pracy...

Kruk odrzecze: Nigdy więcej!!

Strona przyrodnicza "Dziewięćsił"
browsehappy.pl

Srokacz 

Wysłany: 2004-04-06, 20:38   

Może masz racje ja lubie przyrode, ale s? ludzie którzy nie potrafi? się cieszyć takimi sprawami, żyj? w nie prawdziwym wiecie, chociaż z drugiej strony dla nich jest on prawdziwy, więc oni będę walczyć o swoje żeby wozić się samochdzikiem, bo jak by kochali przyrody to wiedzieli by co należy robić, nieraz ogl?dam w telewizji dokumnt o ludziach, nieraz nawet bez wykształcenia, którzy żyj? na własne życzenie w biedzie wród przyrody i mówi? "Po co mi się z t?d ruszać, ja tu mam dudka, kukułke, wilge, niczym się nie przejmuje, ci ludzie z miasta to dopiero musz? kalkulować".
W tym momencie widać że taki człowiek myli m?drzej, niż "wykształcony" biznesmen który nie szanuje przyrody.

Musze zaakceptować innoć wielu ludzi, będę sobie wierzył że kiedy będzie jeszcze lepszy wiat, gdzie wszystko się ułoży po myli miłoników przyrody.
To znaczy tego się nie da zaakceptować i ja nigdy w moim wnętrzu niezakceptuje, tylko przygram że wszystko jest OK, bo kto inny sobie wierzy że on robi dobrze, a ja wiem że nie robi, lepiej jak tak podejde do sprawy, bo to bezpieczniejsze.

Odpowiedz do tematu