Niepokoj?ce jest również to że w Wyższej Szkole Informatyki i Zarz?dzania w Rzeszowie
utworzono Kółko narciarskie
Dlaczego Cię to niepokoi? Czyżby był przeciwnikiem organizacji studenckich w Rzeszowie? Czy chodzi o to że informatycy powinni raczej siedzieć przy kompie a nie jeĽdzić na nartach??????
Cytat:
Ostatnio ukazał się w Nowinach przerażaj?cy artykuł "Gdzie na narty " . Opisane zostało multum wyci?gów narciarski polskich i zagranicznych.Na szczęcia autor podał swój adres email ,dzięki temu napisze co o nim myle.
Co było przerażaj?cego w tym artykule??????
I co mylisz w zwi?zku z tym o autorze?
A propo wyci?gów narciarskich wszystko wskazuje na to że została odłożona modernizacja kolejki na Kasprowy Wierch przynajmniej do 2005 roku . Można by rzec krok we właciwym kierunku . Więcej informacji na stronach Gazety Wyborczej:
http://www1.gazeta.pl/kraj/1,34308,1802967.html
Sisiek,
niektórych przeraża wizja milionów narciarzy rozjeżdzaj?cych ostatni? kępę trawy na stoku, nie wspominaj?c o kosodrzewinie, powinno to też przerażać ludzi mieszkaj?cych nad rzekami, lawiny błota ich wkrótce znios? do s?siedniego powiatu...
Czemu? że podaj? pogodę?
---------------------------------------------------
mogłem lepiej wyjanić o co mi chodzi
nie chodzi mi o pogode,tylko pod tym linkiem było najwięcej zdjęć to raz , a dwa to to że dobrze ukazuj? różne częci stoku
Autor tego tekstu(Nowiny) jest to człowiek nie rozumiej?cym pewnych spraw,nie ma wiadomoci jakie zagrożenia płyn? ze zbyt dużej kumulacji turystów i narciarzy.Trzeba też dodać że podczas budowy takiego wyci?gu wycina się drzewa.Dotyczy to Babicy gdzie , wyci?g biegnie rodkiem lasu,w Niechobrzu przypuszczalnie taka sytuacja nie miała miejsca.Wydaje mi się że w Niechobrzu jest parking w Lesie(musze się jeszcze zorientować),to dopiero jest zagrożenie.Wieć skoro ten człowiek ma takie rozumowanie ,to jak najbardziej wskazane jest mu zwrócić uwagę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum