a ja zadaje pytanie tutaj IrekM mógłby się wypowiedzieć - jak sprawa rozwiązana jest w Sudetach? Na śnieżniku ani śladów po crossach czy motorach, na szlakach nic nie rozjeżdżone, cisza i spokój, a możliwości wjazdów i wyjazdów doborowe.
Mam na myśli góry Złote, Stołowe, masyw Śnieżnika. Nie widziałem ani wożonych za autem, ani nic....
_________________ "Those were the days of good hunting and good sleeping" Rudyard Kipling
W Rudawach Janowickich o mały włos zostałem stratowany na szlaku pieszym przechodzącym przez gęstą świerczynę jak z góry ruszyła na mnie kawalkada kilkunastu crossowców na nieoznakowanych motorach.
Po Śnieżce i okolicy na quadach hula sobie WOP, ale przeciw nim akurat nic nie mam.
Tyle z moich doświadczeń.
_________________ ...Tam, gdzie przedtem w niedostępnych bagnach, kisiały zaraźliwe zgnilizny i jady straszliwe, gdzie w gęstych łozach lęgły się drapieżne wilki (...) tam dziś widać naypyszniejsze łąki i bogate osady przytykaiące do samych brzegów Noteci…
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum