Czyli może nic nie pisać i zostawić na kilku postach, no bo wszytsko zostało w zasadzie napisane w nich napisane, najlepiej usun?ć temat i będzie po sprawie.
Co tu można jeszcze dodać ???, bo raczej wszystko już zostało napisane
- łamianie prawa
- współpraca myliwych z kłusownikami
- słaba celnoć tych ludzi
- biedne zwierz?tka
Mogę jeszcze dodać że w miejscu gdzie dochodzi tych nietaktów s? powbijane kołki żeby było łatwiej wycelować w zwierzęta, ale teraz to się nawet rozemiałem , słaba celnoć tych ludzi, kołki wspomagaj?ce, może to jakie dziadki 95 lat.
?mieszy mnie też stwierdzenie autora tego listu
"Nie rozumiem dlaczego dotychczas nikt nie miał odwagi żeby zaj?ć się t? spraw?"
W.S - A może sam by się zaj?ł
W.S - Jeżeli jeste starsz? osob? albo młodym dzieciakiem to się ciebie nie czepiam
Wojciech Sroka
Jeszcze jedna refleksja:
Wszechwiat to :fizyka, chemia, biologia , istoty żywe, które podlegaj? tym praw?, umysł człowieka, każdy ma jak? koncepcje wiata.Widać wszystko jest złożone. Więc jeli forum jest np. o ochronie zwierz?t, to chyba wskazane żeby zastanowić się jak podchodzić do ludzi którzy s? zagrożeniem dla tych zwierz?t, po za tym sami jestemy składow? natury, trzeba znaleĽć klucz do pokoju na wiecie, a w konsekwencji do szczęcia przyrody, bo ona na tym skorzysta, ale cóż.... każdy ma swój punkt widzenia
Ja czytałem w Łowcy z Łowicza, że pod Kielcami grasuje gang kłusowników-homoseksualistów-gwałcicieli. Podobno łapi? odyńce i gwałc?. Uważaj żeby nie wpadł w ich ręce.
Ja czytałem w Łowcy z Łowicza, że pod Kielcami grasuje gang kłusowników-homoseksualistów-gwałcicieli. Podobno łapi? odyńce i gwałc?. Uważaj żeby nie wpadł w ich ręce
Jeli to prawda, to mówi się na to zeofilia.
_________________ ceterum censeo Carthaginem esse delendam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum