Wysłany: 2004-02-26, 18:47 Jak zniszczyć Polskie Rolnictwo ???
To proste jutro zaczynam, patrole w gminie Boguchwała, widaomo że rolnicy lubi? sobie wyci?ć to brzózke, to topole, a kary s? wysokie u mnie widziałem już sporo takich wycinek a prawdopodobnie s? one nielegalne, pozbieram wszystkie dane z całej gminy do UG no i co ???, podniesiecie się jeszcze, raczej nie, przykro mi od dziecka napewno wam mówiono że wiat jest darem Boga i należy go szanować, ale wy wolelicie niszczyć.Niech szlak trafi wszystko cały system.Wezmę sprawę w swoje ręce, wsypie 200 rolników, niech tylko sobie zrobię listę, będziecie mieć restrukturyzacje, Unia wam nawet nie pomoże, poprostu się załamiecie i już nie będ? wam potrzebne żadne chemizanty, a skowronki będ? łapać biedronki .Tak samo za te opony od traktora też zrobi się najazd z Wiosiu , opony na stosie chrustu - czekaj? na podpałke, lecz kto da zapłke, jak pierwsze rolnik zobaczy polcjanta pałke .
Oj, pionki z rz?......ych stanowisk , mylicie że wam się uda ???, napewno nie, bo może wygrać tylko dobroć, Boga nigdy nie ujrzycie, bo nie wiecie co to życie, ja zobacze go napewno, brama wiecznoci jest przedemn?
--------------------------------------------
Zalew w okolicy Błażowej - nigdy do tego nie dojdzie !!!
edytowany przez mopek:
Srokacz, nie dawaj tyle wykrzykników - w zupełnoci wystarcz? 3 aby podkrelić emocje, a poza tym, że krzyczenie jest w internecie nieeleganckie to tutaj na forum powoduje to niełamanie się tekstu przez co forum nie da się ogl?dać
Też ostatnio doszedłem do wniosku, że nie należy czepiać się leników z LP ale zastanowić się jak powstrzymać nasilowny ostatnio rabunkowy wyr?b lasów prywatnych. Powodzenia!
Ale po co taki apel tutaj, gdzie adresaci tego apelu nie zagl?daj??
P.S. Srokacz - usuń proszę chociaż połowę wykrzyników z podpisu bo się w ekranie nie mieci!
Kurcze, wraca czlowiek pozno do domu, zmeczony, bez nadziei ze cokolwiek moze poprawic mu humor, zapuszcza swoj sprzecior a tam Srokacz kaznodzieja.
Dzieki Ci Bracie - w zyciu tak dobrze sie nie bawilem jak przy twoich postach. Od razu wrocila mi chec do zycia!!!!!! (oj - byle nie za wiele wykrzyknikow).
Oj, pionki z rz?......ych stanowisk , mylicie że wam się uda ???, napewno nie, bo może wygrać tylko dobroć, Boga nigdy nie ujrzycie, bo nie wiecie co to życie, ja zobacze go napewno, brama wiecznoci jest przedemn?
Mam pare goci do poadnia, ale czy to jest dobra droga, moze lepiej nagłonić tylko sprawe, żeby nie niszyli kolejnych zadrzeiwń, a co już zniszczyli to trudno, nie wiem czy rozs?dne żeby tak wszystkich wsypać, biedne dzieci mog? sobie zmarnować życie, bo cał? rodzine szlak trafi, nie będzie co jeć, nie będ? mieć na ksi?żki, tak samo myle jeli chodzi o piractwo komputerowe, napewno należy współczuć autorowi programu bo on traci na tym, ale dobrym pomysłem nie jest zabieranie ludziom komputerowów na które ciężko pracowali.Najlepiej będzie jak porozwieszam plakaty na przystankach i zorganizuje się prelekcje żeby nie niszczyć tych zadzrewień.
Czyli wracaj?c do poprzedniego postu należy chciałbym napisać że należy działać rozs?dnie, żeby kto niewinny nie ucierpiał, nadal podtrzymuje idde walki z oszustami, złodziejami narodu, tylko włanie bez szkód dla niewinnych ludzi.
Srokacz jak zrazisz do siebie lokalnych rolników a to chcesz zrobic to potem nie licz na to że np. założysz budkę dla płomykówki w stodole u kogo albo że będ? z tob? współpracowali rolnicy. Najprawdopodobniej to zrobi? na złoć tobie i wytn? cał? tarninę-mog?.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum