Wysłany: 2003-11-25, 23:02 Jak skutecznie walczyć z kłusownikami ???
Co się aktualnie robi w sprawie zwalczania kłusownictwa ???.Czy s? jakie specjalne mocno zakrojone kontrole lene. Zwierzęta gin? w straszliwym cierpieniu , wnyki stwarzaj? również zagrożenie dla człowieka.Kłusownicy truj? ptaki,żeby ich pózniej wypchać i sprzedać,s? w stanie strzelić z dubeltówki do człowieka.Dzisiaj ukazał się artykuł na temat kłusownictwa w regionalnych Nowinach,było ukazane zdjęcie z przebit? czaszk? Jelenia.
Moja rada, jak znasz konkrety - nadaj to na forum. Mam na myli konkretny obwód łowiecki, lenictwo. Myliwi, lenicy też maj? e-maile. Trzeba o tym mówić. Nie radzę walczyć samemu, chyba, że ci?gaj?c wnyki. Sam jak byłem młodszy swoim s?siadom, kłusownikom krzyzowałem plany. Ale teraz kłusownicy nosz? często broń i moga byc bardzo niebezpieczni. Do tych co grzebi? w internecie apeluję o wskazywanie adresów e-mailowych w razie potrzeby!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum