A w gazetach myliwskich jakie tam chore rzeczy pisz?, chyba normalnie będę obczajał tych goći sk?d s? i szykował się na nich.Wkurzyło mnie też zdjęcie z zastrzelonymi głuszczami.Czy prawo na to zezwala czy nie to s? wartoci odgórne, my o tym wiem i niewiem co bym zrobił tym myliwym.
Wogóle przeczytałem tam jaki tekst oskarżaj?cych ornitologów że nic nie robię dla ptaków, że to myliwi robi? najwięcej , czy co takiego, ale przeczytam jeszcze raz o co tam chodziło i dam znać, bo ja nie mam tej gazety, moge sobie dopiero przejrzeć w empiku i wtedy mi się rozjani.
W łowcu polskim s? ogłoszenia typu: Polowania na głuszcza na białorusi- 11 głuszec gratis.Pozostawie to bez komentarza. Co do strzelania do drapoli to widziałem kiedy błotniaka ł?kowego zabitego i powieszonego na kiju przy kurniku by sroki nie wybierały jaj kurom. To o rolnikacH.
Teraz o myliwych. Na wydziale mamy wypchanego błotniaka zbożowego który miał nieszczęci pojawić sie w okolicy gdzie polowali myliwi. Nawet nikt się nie zastanawiał tylko wszyscy zaczeli walić do "jastrzębia".
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum