FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
Google  

Poprzedni temat «» Następny temat
Dymisja Pani S!!!
Autor Wiadomość
Batman 

Wysłany: 2004-05-20, 09:20   

Problem finansowy był, jest... i będzie.
Chodzi o to, co dany minister robi ze swoimi uprawnieniami - czy przymyka oko na pewne sprawy (czasem za koperte), czy twardo broni swojego stanowiska, a jego interesem jest ochrona przypody (a raczej tego, co zostało). Dla mnie wzorem jest tutaj osoba byłego dyrektora Tatrzańskiego PN - p. Byrcyna. A że skończył jak skończył - trudno, ale pokazał przynajmniej ze sa jeszcze ludzie, którzy ponad swój interes kład? na zachowanie zasobów naturalnych.

Rey 

Wysłany: 2004-07-27, 20:15   

A więc jednak stało się:
Odwołanie Głownego Konserwatora Przyrody
Pytanie czy to zmiana na lepsze czy tez na gorsze :?

grzegorzb 

Wysłany: 2004-07-28, 07:41   

:D :D :D - Witkowski jest niezły - teraz musi wyczycić ten bajzel z Wróblem na czele!!!

NORBERT 

Wysłany: 2004-07-28, 09:13   

no że chyba będ? szybko nowe wybory

mopek 
administrator
mars napada

oton

Wysłany: 2004-07-28, 09:25   

Cytat:
no że chyba będ? szybko nowe wybory

taa... też postrzegam to raczej jako chwyt reklamowy typu "wybieramy fachowców" a zanim zd?ży cokolwiek "popsuć" (w rozumieniu partyjnych interesów) i tak będ? nowe wybory :D

:] uważaj na zarząd TP Bocian :]

Szybszy 

Wysłany: 2004-07-28, 11:16   

Mam nadzieję, że ten cały rz?d i parlament szybko spotka los.... dropia w Polsce. :twisted:

grzegorzb 

Wysłany: 2004-07-29, 11:50   

Szybszy napisał/a:
Mam nadzieję, że ten cały rz?d i parlament szybko spotka los.... dropia w Polsce. :twisted:

A program reintrodukcji........... :mrgreen: :mrgreen: już wolę (w tym kontekcie ) los tura definitywnie raz na zawsze (nawet z tablic? upamiętniaj?cę ostatniego osobnika)

NORBERT 

Wysłany: 2004-07-29, 13:07   

Cytat:
(nawet z tablic? upamiętniaj?cę ostatniego osobnika)

t? tablicę to sobie można darować :)

Szybszy 

Wysłany: 2004-07-29, 13:47   

grzegorzb napisał/a:
Szybszy napisał/a:

A program reintrodukcji........... :mrgreen: :mrgreen: już wolę (w tym kontekcie ) los tura definitywnie raz na zawsze (nawet z tablic? upamiętniaj?cę ostatniego osobnika)

:D

Ja rz?d Belki uważam włanie za reintrodukcję proporcjonalnie równie kosztown? (dla nas) jak dropia w Niemczech. :cry: Dodam, że reintrodukcja jest prowadzona nie z pobudek zwi?zanych z ochron? rodowiska - ot, po prostu Łowczy Aleksander chce mieć gdzie dropie strzelać :evil:

Ale pomysł z kamieniem mi się podoba 8)

grzegorzb 

Wysłany: 2004-07-30, 08:19   

Tylko żeby zacz?ł strzelać do wróbli na pocz?tku. A tak swoj? droga to aż dziwne że Symonides miala poparcie geriawitów czyli LOP-u chociaz po ich ostatnich ogłoszeniach o ratowaniu kasztanowców mikroiniekcjami kiedy cały naukowy wiat mówi że to bzdura to nicmnie już chyba nie zdziwi :shock: Zwłaszcza kiedy zastępc? Wróbla jest jego kochanka (znaja się od 20 lat)

Szybszy 

Wysłany: 2004-07-31, 15:55   

Wiele osób broniło Symonides, że zarzucano j? "zleceniami politycznymi"a ona biedna była za słaba żeby się odpierać.

Moja odpowiedĽ: człowiek honoru podaj się dod dymisji

Odpowiedz do tematu