Rano dostalimy od Tony`ego info, że nie będzie Pana Przytysza, a była też wtedy szaruga. Brak przewodnika przeważył i zrezygnowalimy (Diafora, Kejbii, Hubi, a i Amikosiki).
_________________ Irlandia to Polska nad Atlantykiem, Polska to Eire nad Bałtykiem -:}
To prawda, było szaro, buro a łóżko wykazywało dziwny magnetyzm.
Rozmawiałem przez telefon z Tonym. Widzieli 40 gatunków. Wród łuszczaków pojawiły sie jery.
czaiłam sie na nia uzborjona w kanapke ze dwie godziny owszem kanapke zjadła, ale na tym szlamiastym podłozu miałam małe szanse, ale ja j? znajde , pozycze od ojca podbierak czy co
bardzo jest ostrożna nie podeszła odpowiednio na brzeg daleko
[ Dodano: 2005-10-02, 19:25 ]
i do tego sie ze mnie miali, ze chce j? złapac i do azylu zanieć a ona przecież nie przezyje w porcie i do tego z tym skrzydłem, które wygl?da bardzo Ľle, obraca się dookoła w stawie łokciowym
_________________ N I E M A S P R A W I E D L I W O Ś C I
J E S T E M T Y L K O J A
ŚMIERĆ
Tych co się miali trzeba było w tym szlamie za kudły wytarzać.
Widać potrzeba pomocy jakiego dowiadczonego obr?czkarza. Oni łapi? na elastyczn? żyłkę wędkarsk? a potem trzeba wsadzić do jakiego katronu. Żyłkę i karton załatwię, potrzeba kogo dowiadczonego w łapaniu ptaków.
Mylę, ze bym j? znalazła, ale sama mam małe szanse Ona jest w porcie po stronie ulicy, jak ten drewaniany mostek, jeli stan?c plecami do wisłostrady to będzie w prawo (ale widziałam ja i po lewej) jednak nie po stronie cypla tylko po drugiej kręci sie nad wod? przy kamieniach i takich szynach, nie powinno być problemem j? znaleĽć ja wiem narysuje
_________________ N I E M A S P R A W I E D L I W O Ś C I
J E S T E M T Y L K O J A
ŚMIERĆ
Kibicuję Wam w tym łapaniu. Od Mirka ani Przemka nie mam info o tym, jakie ptaki były w Porcie ani o iloci osób. Diafora - w Porcie miała zimorodka? Super sprawa. My widzielimy go nad Jeziorkiem Powsinkowskim. Poza tym m.in. makol?gwa, zięby, mysikrólik, pliszki siwy, mysikrólik, kosy, kwiczoły, sójki, wistun, nurogęsie.
_________________ Odwiedź naszą nową stronę - www.wgotop.pl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum