Zobaczymy co bedzie dzisiaj sie działo, wczoraj po ciemku kaczuschy bardzo ostrożne, wszystkie przed nami uciekały. Może dzisiaj uda się j? złapać Bede w porcie o 12.
W porcie oczywicie było więcej ptaków, przyleciały czaple siwe, było duzo krz?taj?cych sójek, oraz duzo małego szarego "wypełniacza" czyli ptaków dla mnie nieidentyfikowalnych.
_________________ N I E M A S P R A W I E D L I W O Ś C I
J E S T E M T Y L K O J A
ŚMIERĆ
Próbowalimy łapać na pętelkę z żyłki, chcielimy też zagonić w "kozi róg".
Do STOPu i innych patroli nie dzwonilimy.
Ale widzę że teraz trzeba zrobić akcję większymi siłam....zdecydowanie potreba wsparcia.
Proponuję następuj?cy plan działania:
kompania cichociemnych zrobi akcję dywersyjn? i będzie wabić mandarynkę w gł?b portu,
1 flota wilana będzie miał? zadanie blokować port kajakami,
2 flota wilana kajakami zagoni mandarynkę w kierunku brzegu,
Brygada komandosów czerniakowskich zablokuje mandarynce drogę odwrotu przez park
Dywizja saperów z podbierakami i siatk? zaatakuję mandarynkę od strony brzegu
Brygada amfibii rozpocznie natarcie od strony grobli, wspomagana ciężkim ostrzałem artyleryjskim odcinaj?cym mandarynce drogę ucieczki. Jednoczenie oddział spadochroniarzy (zdaje się kto tu skacze ?) dokona desantu na tyłach /ogonie/ n-pla. Przed ostatecznym atakiem teren należy oczyscić za pomoca granatów i gazu bojowego /może być sarin/. Pozostałe po akcji piórko dostarczyć do Azylu na ul. Ratuszow?.
Proponuję któr? z brygad (im więcej, tym lepiej) uzbroić w dzidę bojow? ppanc
stosowana przez oddz. saperów - tu... podbierak. Może sie przydac z teleskopow? r?czk?.
Powodzenia
_________________ _______________________________________
Ku pamięci Winera
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum