Jak ktos nie wie co zrobic z niedziela, to zapraszam do Izabelina, gdzie od 12 bedziemy obecni na Festynie z okazji 45-lecia KPN (znaczy sie Parku...), 10-lecia gminy Izabelin i 85-lecia Lasow Panstwowych. Bede ja i Adam Tarlowski. Festyn kolo dyrekcji Parku na laczce. Chetni do pomocy zawsze mile widziani.
Dzis dostalem potwierdzenie z Parku...
_________________ Marek Kowalski
Towarzystwo Przyrodnicze "Bocian"
"Żegnam Was. Już wiem..."
Wysłany: 2004-09-17, 12:32 Re: Niedziela w Izabelinie
Marfu napisał/a:
Jak ktos nie wie co zrobic z niedziela, to zapraszam do Izabelina, gdzie od 12 bedziemy obecni na Festynie z okazji 45-lecia KPN (znaczy sie Parku...), 10-lecia gminy Izabelin i 85-lecia Lasow Panstwowych.
Ogólnie festyn, z wystepami artystycznymi, miedzy innymi ma byc kapela z Białorusi, i miejscowy Hip-hop czy jako tak, a pozaty mysle że lesnicy i Park sie beda chcieli czym chwalić, zobaczymy czym
Z boku byla droga, gdzie nawet samochodami dojezdzali...
W sumie bylo sympatycznie, ludzi duzo, zainteresowanie srednie... Dobra informacja - KPN posiada jakies kosy spalinowe.Bedziemy zalatwiac pozyczenie nad Oswin.
_________________ Marek Kowalski
Towarzystwo Przyrodnicze "Bocian"
"Żegnam Was. Już wiem..."
Rey nie dali ci wjechać rowerem? dziwne, toć rowerzysci cały czas na nas kurzyli.
Mi powiedzieli że mam rower zostawić na parkingu, a że chciałem jeszcze wrócić tym rowerem( a nie na piechotę ), przeto musiałem objechać festyn i zobaczyć go z drugiej strony
Ja jestem lekko rozczarowany ich izb? przyrodnicz? (dydaktyczn??). Gmaszysko parku wielkie - niejedno ministerstwo mogłoby pozazdrocić, a ekspozycja mizerniutka. Może w Granicy jest ciekawiej (nie ogl?dałem tamtejszego muzeum).
Na samym festynie był jeden namiot KPN - jak na festyn maj?cy chyba promować Park to zdecydowanie za mało.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum