Softomasz s.c.
ul. Batorego 18/244
02-591 Warszawa
www.softomasz.pl
ale i tak trzeba będzie podpytać miejscowych, niedaleko jest SGGW i s? akademiki tam busi być internet.
[ Dodano: 2005-10-18, 11:32 ]
Odpowiedział mi Energis. Najtańsze ł?cze jakie maj? w ofercie to ł?cze symetryczne 1Mbps z CIRem 512kbps, instalacja 1 000zł, miesięcznie 700 zł.
SKYPE mógłby poszaleć bo to parametry odpowiednie dla sporej firmy.
[ Dodano: 2005-10-18, 14:59 ]
albo taki radiowy internet
Co do godziny - jeszcze napisze, ale pewnie kolo 9.30 bedzie mozna byc. Jakbysmy nie podali numeru domofonu - poszczajcie sygnal na 607 070 028, to otworze
Potwierdzam godzine, zaczynamy o 10 rano jutro (pi?tek) nr domofonu prawdopodobnie 25, ale lepiej spisac komorke do Marfu.
Adres : Opoczyńska 17.
Do której? Zobaczymy.
Escom-net sc - biuro (22) 659 77 06 oraz komórki: 604 151 307, 601 957 953
[polecam najbardziej chyba osobę pod podkrelona komórk?, w biurze często mniej kompetentni pracownicy]
Ja mam ich ł?cze na Ochocie - za 99 PLN / m-c, 512 MBps. Jeli nie sięgaj? na Mokotów, to może co doradz?, jakie namiary na mokotowskich internet providerów ?
Co do obecnych spotkań w Biurze - prosiłbym o opcje weekendowe..
Zaluj Anno - pozostala sie nam tylko Twoja legitymacja, ktora przechwycilem w Siedlcach... Moze byc do odbioru przy najblizszej okazji??
A tak na razie udalo nam sie troche zrobic, niestety nie wszystko. Byly tez rzeczy nadprogramowe - jak wkrecenie sie przez Mirasa wiertarka w kabel elektryczny... Teraz niestety caly czas czekamy na ekipe hydrauliczna, wiec w przyszlym tygodniu chyba niewiele zdzialamy. Aha - no i szukamy korkow Ale na pewno bedziemy informowac o wszelkich dalszych dzialaniach!!
_________________ Marek Kowalski
Towarzystwo Przyrodnicze "Bocian"
"Żegnam Was. Już wiem..."
Osobicie polecam wyborowe korki na Armii Ludowej w kierunku Pragi w pi?tek wieczorem. Zazwyczaj zaczynaj? się od Pomnika Lotnika. No chyba że szukamy korków elektrycznych albo korków od butelek a może takich butów piłkarskich, a może chodzi o jakie douczki z matmy?
Żałuję i to bardzo
Co do korków- ewnie już na to wpadliscie, ale gdyby nie - wynajmuj?cy powinien znać lokalizację, pewnie też mu choć raz padły.
Co do hydraulika- jesli wasza ekipa zawiedzie to mam jednego do polecenia
Pozdrówka serdeczne
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum