Respekt dla ekipy warszawsko- brwinowskiej. Czekalimy na to od dawna no i jest. Mam nadzieję że ludzie będ? chętnie przychodzić i angażować się w prace biura. Gratulacje i jedziemy z tym koksem.
_________________ (...) Bocian zwany "Wojtusiem" lotnicz? poczt? zajmował tu się"
Hejka )
Chodzi o pi?tek 21-go? Od ktorej?
Jako włanie nowo zapisany bocianowiec (bocianówka), chętnie pomogę
Hmm mam też na zbyciu komplet do kawy- 6 filiżanek i 6 talerzyków - nie jest bardzo piekny ale i nie obleny ) Przyda się?
Wow - ja mam jakas jedna filizanke reklamowa, wiec SUPER!
Co do godziny - jeszcze napisze, ale pewnie kolo 9.30 bedzie mozna byc. Jakbysmy nie podali numeru domofonu - poszczajcie sygnal na 607 070 028, to otworze
_________________ Marek Kowalski
Towarzystwo Przyrodnicze "Bocian"
"Żegnam Was. Już wiem..."
Na otwarcie bocianiego Biura mam następuj?ce darowizny :
+ komplet do kawy - zaparzacz (nowy; to jaka maszyna - nie wiem, jak się to obsługuje, ale w komplecie dwa naczynia do picia; wyprodukowała to firma Clatronic )
+ długopisów - skolko ugodno czyli ile tam tylko potrzeba - 100, 200 sztuk
+ inne, np. notatniki, etc. - rozejrzę się po magazynku jak powrócę do Wawy (siedzę tu sobie teraz na Mazurach).
_________________ Irlandia to Polska nad Atlantykiem, Polska to Eire nad Bałtykiem -:}
No to co proponujecie?? W siedlcach mamy SDI i jest nie zle - placimy 125 PLN i mamy podpiete 5 komputerow. A jak z Neostrada?? Trzeba bedzie niebawem zamawiac Poradzcie cos, fachowcy...
_________________ Marek Kowalski
Towarzystwo Przyrodnicze "Bocian"
"Żegnam Was. Już wiem..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum