Lokalizacja biura Oddziału Warszawskiego |
Autor |
Wiadomość |
Namor
|
Wysłany: 2005-03-17, 20:29
|
|
|
Emila,
ze strony głównej:
Cytat: | Towarzystwo Przyrodnicze "Bocian"
ul. Jagiełły 10, 08-110 Siedlce
tel. (0 prefix 25) 632 77 78
e-mail: biuro@bocian.org.pl
Konto bankowe: 79 10204476 0000800200168724 |
|
|
|
|
 |
Emila

|
Wysłany: 2005-03-17, 20:44
|
|
|
A.. sprytne Sherlocku! |
|
|
|
 |
Szybszy

|
Wysłany: 2005-03-17, 20:54
|
|
|
Kejbii napisał/a: | Jest i ode mnie ten Kazmirz..
[ Dodano: 2005-03-17, 16:08 ]
A skoro tu sporo uczniów i studentów "na dorobku" - podkrelmy - każda złotówka się liczy (Szybszy to finansista wszak ) :wink: |
Absolutnie, ja spłacam dług wobec przyrody t? drog? bo swoim czasem i "prac? na niwie" nie mogę tak jakbym chciał.
P.S. Nie jestem finansist? (tfu! tfu!), ale menedżerem |
|
|
|
 |
Namor
|
Wysłany: 2005-03-17, 21:07
|
|
|
Szybszy, ale ten cytat z Twojej wypowiedzi jest wielce wymowny
Cytat: | Jeli ja odprowadzam do Skarbu Państwa, ZUSu i innych jednostek budżetowych blisko 250 tysięcy rocznie | |
|
|
|
 |
Mirek

|
Wysłany: 2005-03-17, 21:36
|
|
|
Ja również dorzucam 50-tkę do komputera... |
|
|
|
 |
Dominik

|
Wysłany: 2005-03-17, 21:45
|
|
|
Cytat: | Absolutnie, ja spłacam dług wobec przyrody t? drog? bo swoim czasem i "prac? na niwie" nie mogę tak jakbym chciał.
|
Szybszy sosenki na murawach nad Bugiem cioles równo.
Tak wiec jestes ochroniarz I klasa
A co do kompa dla webmastera, to ja też dorzuce Kazimierza |
_________________ Dominik Krupiński |
|
|
|
 |
kessy
Sokola Pani :>

|
|
|
|
 |
Emila

|
Wysłany: 2005-03-17, 22:14
|
|
|
Będzie komisarzem EU ds. ochrony nietoperzy, to nam załatwi posadkę |
|
|
|
 |
Mirek

|
Wysłany: 2005-03-17, 22:23
|
|
|
Cytat: | Lepiej chyba mniej, a na pewno... |
Najważniejsze s? szczere chęci... |
|
|
|
 |
NORBERT

|
Wysłany: 2005-03-18, 08:20
|
|
|
a ja dwóch Chrobrych dorzucam |
_________________ norbi |
|
|
|
 |
Monika
|
Wysłany: 2005-03-22, 22:25
|
|
|
Mam probę! Jeli kto bezie robił przelew "na komputerek dla Mopka" to niech zrobi dopisek DAROWIZNA! - ułatwi to życie naszej księgowej! Że "na komputerek" , tez trzeba napisać bo Mopek cotam obiecywał |
|
|
|
 |
Bocian

|
Wysłany: 2005-03-23, 10:04
|
|
|
Widzę że akcja się rozwija bardzo intensywnie. Cieszy że potrafimy się skrzykn?ć jeli jest taka potrzeba. |
_________________ (...) Bocian zwany "Wojtusiem" lotnicz? poczt? zajmował tu się" |
|
|
|
 |
Szybszy

|
Wysłany: 2005-03-23, 12:05
|
|
|
Na pocz?tku mylałem, że zbiórkę zrobimy "do ręki" podczas pierwszego spotkania ale przelew chyba będzie lepszy. Ode mnie już poszło, a 1% się trochę opóĽni ale też będzie. |
|
|
|
 |
Marfu
|
Wysłany: 2005-10-13, 20:43
|
|
|
Chyba nadszedl czas na reaktywacje...
Bylismy dzisiaj z Adamem Tarlowskim w naszym biurze. Umowa podpisana, mozna zaczac powoli sie urzadzac. Niestety - na razie kapie z jednej rurki, ale to ma byc naprawione. Przywiezlismy dzis troche roznych rzeczy, troche jeszcze dowieziemy, ale sporo brakuje...
Chcialbym zaprosic na uroczyste odkurzanie nowego pomieszczenia - stalo chyba z pol roku nieuzywane... Proponuje piatek za tydzien - niestety weekend mam zajety. Ale jeszcze bedzie okazja, wiec jak ktos nie moze, prosze sie nie martwic...
Teraz konkretnie. Nie mamy prawie nic - konkretnie mamy biurko, niewielki regal, 2 krzesla, 3 szafki kuchenne, 2 lampy sufitowe i czajnik na wode. Moze ktos cos ma na strychu albo w piwnicy? Potrzebne jest w zasadzie WSZYSTKO...
Zaraz pewnie Adam napisze szczegolowo o najwiekszej potrzebie On wymienial nawet jakas nazwe fachowa... |
|
|
|
 |
Adam Tarłowski

|
Wysłany: 2005-10-13, 21:40
|
|
|
Zacznijmy od pocz?tku:
lokalizacja - Mokotów, ul. Opoczyńska 17, w suterynie (numer domofonu jeszcze do ustalenia...) czyli TUTAJ - mapka
Po kilku długich miesiacach paralizu administracyjnego na Mokotowie w koncu udało sie sprawe doprowadzic do końca, mimo ze umowe podpisano chyba 2 tygodnie temu, nauczeni doswiadczeniem wolelismy sie nie chwalic... I tak jeszcze czeka nas wymiana rury...
Co mamy: 3 pokoje z toalet? oraz pr?d. W najblizszym czasie trzeba podł?czyc internet, komputery wstawimy po wykonaniu napraw rurek przez ekipe z administracji. Mamy jedno biurko , 2 krzesla, 2 lampy na sufit i jeden regał oraz ekspres do kawy.
Potrzeby:
WC kompakt typu uniwersalnego, min. 2 biurka a moze 4, krzesła - kilkanascie, regały półki itp, lampy scienne i sufitowe, drobne wyposazenie: szklanki, łyzki, kawa, długopisy itp.
Komputery -nie jest zle, jest jeden b.dobry nowy + drukarka, drugi taki sobie (mopek go przeklina...) oraz dwa starocie z ktorych moze sie zrobi jednego. Wszelkie inne wyposazenie biurowe mile widziane.
Potrzebny spec od zrobienia sieci komputerowej, chetni do odkurzania, malowania (drobne poprawki), mycia okien -jak prezes nadmienił.
Marfu proponowal zbiorowe prace w piatek, ale jakby ktos cos mial i chcial przywiezc wczesniej to prosze o kontakt.
Parrapetowka po zakońcZeniu prac ekipy konserwatorskiej ...
Ale mamy w koncu lokal W dobrej lokalizacji - blisko stacji metra, prawie centrum miasta i niedrogo
PS, zapomnialem o ochotnikach (czkach) do pracy w biurze |
|
|
|
 |
|