[ Dodano: 2005-03-17, 16:08 ] A skoro tu sporo uczniów i studentów "na dorobku" - podkrelmy - każda złotówka się liczy (Szybszy to finansista wszak ) :wink:
Absolutnie, ja spłacam dług wobec przyrody t? drog? bo swoim czasem i "prac? na niwie" nie mogę tak jakbym chciał.
P.S. Nie jestem finansist? (tfu! tfu!), ale menedżerem
Mam probę! Jeli kto bezie robił przelew "na komputerek dla Mopka" to niech zrobi dopisek DAROWIZNA! - ułatwi to życie naszej księgowej! Że "na komputerek" , tez trzeba napisać bo Mopek cotam obiecywał
Na pocz?tku mylałem, że zbiórkę zrobimy "do ręki" podczas pierwszego spotkania ale przelew chyba będzie lepszy. Ode mnie już poszło, a 1% się trochę opóĽni ale też będzie.
Bylismy dzisiaj z Adamem Tarlowskim w naszym biurze. Umowa podpisana, mozna zaczac powoli sie urzadzac. Niestety - na razie kapie z jednej rurki, ale to ma byc naprawione. Przywiezlismy dzis troche roznych rzeczy, troche jeszcze dowieziemy, ale sporo brakuje...
Chcialbym zaprosic na uroczyste odkurzanie nowego pomieszczenia - stalo chyba z pol roku nieuzywane... Proponuje piatek za tydzien - niestety weekend mam zajety. Ale jeszcze bedzie okazja, wiec jak ktos nie moze, prosze sie nie martwic...
Teraz konkretnie. Nie mamy prawie nic - konkretnie mamy biurko, niewielki regal, 2 krzesla, 3 szafki kuchenne, 2 lampy sufitowe i czajnik na wode. Moze ktos cos ma na strychu albo w piwnicy? Potrzebne jest w zasadzie WSZYSTKO...
Zaraz pewnie Adam napisze szczegolowo o najwiekszej potrzebie On wymienial nawet jakas nazwe fachowa...
_________________ Marek Kowalski
Towarzystwo Przyrodnicze "Bocian"
"Żegnam Was. Już wiem..."
Zacznijmy od pocz?tku:
lokalizacja - Mokotów, ul. Opoczyńska 17, w suterynie (numer domofonu jeszcze do ustalenia...) czyli TUTAJ - mapka
Po kilku długich miesiacach paralizu administracyjnego na Mokotowie w koncu udało sie sprawe doprowadzic do końca, mimo ze umowe podpisano chyba 2 tygodnie temu, nauczeni doswiadczeniem wolelismy sie nie chwalic... I tak jeszcze czeka nas wymiana rury...
Co mamy: 3 pokoje z toalet? oraz pr?d. W najblizszym czasie trzeba podł?czyc internet, komputery wstawimy po wykonaniu napraw rurek przez ekipe z administracji. Mamy jedno biurko , 2 krzesla, 2 lampy na sufit i jeden regał oraz ekspres do kawy.
Potrzeby:
WC kompakt typu uniwersalnego, min. 2 biurka a moze 4, krzesła - kilkanascie, regały półki itp, lampy scienne i sufitowe, drobne wyposazenie: szklanki, łyzki, kawa, długopisy itp.
Komputery -nie jest zle, jest jeden b.dobry nowy + drukarka, drugi taki sobie (mopek go przeklina...) oraz dwa starocie z ktorych moze sie zrobi jednego. Wszelkie inne wyposazenie biurowe mile widziane.
Potrzebny spec od zrobienia sieci komputerowej, chetni do odkurzania, malowania (drobne poprawki), mycia okien -jak prezes nadmienił.
Marfu proponowal zbiorowe prace w piatek, ale jakby ktos cos mial i chcial przywiezc wczesniej to prosze o kontakt.
Parrapetowka po zakońcZeniu prac ekipy konserwatorskiej ...
Ale mamy w koncu lokal W dobrej lokalizacji - blisko stacji metra, prawie centrum miasta i niedrogo
PS, zapomnialem o ochotnikach (czkach) do pracy w biurze
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum