Konieczny jest wręcz komp dla Webmastera tak dalej być nie może- wszystko musi działać perfect. Mylę że umowa zostanie spisana na dniach a akcję można zaczynać już dzi. Ponieważ nie tak dawno udało nam się w biurze zainicjować skuteczn? akcję w wyniku której kupilimy dobry komputer, który ułatwia nam znacznie życie codzienne. Deklaruję na ten cel- 100 zł na pocz?tek. Co Wy na to ?
_________________ (...) Bocian zwany "Wojtusiem" lotnicz? poczt? zajmował tu się"
Mysle że z kompem z tak? ekipa to no problem, trzeba jeszcze jakies biurka i krzesła...
Oczywiscie ten komp to priorytet, ostatecznie możemy jak zwykle siedzieć i jeć/pić na budkach dla ptaków
Zależy jaki webmaster, webmaster mopek, który zajmuje sie też graf? powinien mieć co najmniej 2000 ramu i 4 Gh , mi starczy mi 266 Mh, ew. 1 Gh jak co w grafie robie.
_________________ ceterum censeo Carthaginem esse delendam
Komp musi być dobry to pewnik- spróbujmy zgromadzić pieni?dze nie boj?c się że za dużo uzbieramy - będzie na inne potrzebne rzeczy. Mamy tu komputerowca -mistrzostwo wiata, on poskłada co trzeba. Rozumiem więc że mamy 300 złotych- co z Wami? Deklaracje w każdej wysokoci s? cenne w takich przypadkach.
_________________ (...) Bocian zwany "Wojtusiem" lotnicz? poczt? zajmował tu się"
Hubert dobrze gada do pracy webmastera w tym do grafiki niestety potrzebny jest bardzo dobry sprzęt Teraz jestem zblokowany i nic sensownego nie mogę robić...
ale do rzeczy ja oczywicie wrzucam teraz do tej puli 100 PLN - a jak by zbrakło to jeszcze poszukam w portfelu
a dla Bociana i Szybszego wielki i piwo na parapetówce
no i do reszty - nie wstydzić się - można schodzić w ostatecznoci nawet poniżej 100zł Każda złotówka na miarę złota
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum