Wysłany: 2005-07-07, 23:49 BIG JUMP czyli wskocz do swojej rzeki
Już wkrótce w Warszawie odbędzie sie Wielki Skok do Wisły. Impreza ma zwrócic uwage na problemy zwiazane z ochrona wszelkich rzek.
Szczególy w AKTUALNO?CI na stronie głównej BOCIANA, serdecznie zapraszam.
Proponuje spotkanie ok 13,30 gdzies na plaży pod nasz? "szmat?" (czyli transparentem z logo TPB ) Nie zapomnijcie strojów kapielowych!
[ Dodano: 14 Lip 2005 11:39 pm ]
Aktualny program BIG JUMP w Warszawie: www.herbatnik.pl oraz w pi?tkowej Gazecie Wyborczej.
Dzięki Adam - na stronie Bociana nie było nic o tym, że na Big Jumpie pojawi się OTOP z konkursem, więc chyba pierwszy raz bocianowcy nie zgarnęli pierwszych nagród Choć stoisko OTOP było jedn? wielk? prowizork? (plakaty na murku, ulotki na schodach), to kto tam przyszedł i było nawet całkiem fajnie.
_________________ Odwiedź naszą nową stronę - www.wgotop.pl
Ada, następnym razem nie rób zdjęć tylko się k?p! Ja nie mogłem być wtedy w Warszawie a wiesz że nie odmówiłbym sobie k?pieli !
Szybszy, skocz do okulisty, ja jestem na dwóch fotkach i to w wodzie
[ Dodano: 20 Lip 2005 06:13 pm ]
Tony napisał/a:
Dzięki Adam - na stronie Bociana nie było nic o tym, że na Big Jumpie pojawi się OTOP z konkursem, więc chyba pierwszy raz bocianowcy nie zgarnęli pierwszych nagród Choć stoisko OTOP było jedn? wielk? prowizork? (plakaty na murku, ulotki na schodach), to kto tam przyszedł i było nawet całkiem fajnie.
NA Forum sam pisałes, że będziesz, ale chyba Corvus nie zauważył
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum