A dla mnie ten sezon należy do udanych; kilkanaście potokowców, jeden kleń, kilka ładnych pasiaków. Wczoraj zszedł ładny bolek ale jeszcze sie do niego dobiorę. To dopiero początek wędkowania w sierpniu jadę na miesiąc na Sybirrrr:P oj tam powinno coś skubać
Dwa tygodnie temu byłem 4 dni we Wrocławiu. Zwykle łowię na spining i muche - ale w tym przypadku wyskoczyłem z lekką gruntóką. Łowiłem na wysokości Zoo ale z przeciwnego brzegu. Sam drobiazg - kleniki do 25, leszczyki do 30 i "SUM" 40 cm oczywiście. Wszystko w dobrej kondycji wróciło do rzeki.
Przy okazji mam pytanie czy ktoś może okreslić na jakiej podstawie policja rzeczna z Wrocławia zabrania i co gorsza egzekwuje zakaz podjeżdzania samochodów w pobliże brzegu rzeki - ponoć do 50 metrów?
ja lowie tylko na spina w tym roku kilka ladnych szczuplych powyzej 55 kilka okoni pow 25 ale teraz jade nad warte i nad turawe biore wedke bo przez 1 mich nie moglem lobic bo wedka byla na gwarancji
ja ostatni nie wedkowałem zbyt czesto i raczej z doskoku. w tamtym tygodniu na siemce dwie ładne japonki 1,1 i 1,4kg... jakieś szczupaki-piećdziesiątaki. wczoraj też na siemianówce dwa zębate sześćdziesiątaczki.
Gdy się wchłonie flaszkę na raz?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum