Teleskop, tak samo jak np. lwie główki, komety i in. to wszystko Welony czyli odmiany Karasia złocistego (Carassius auratus). Jest rybka która nazywa się Teleskopem Moora, ale o niej raczej nic ci nie powiem. Zajrzyj na http://clan.pl/~slawek/moja_strona/akwa/wz.htm, tam s? zdjęcia tych rybek.
A ta? Zdechlak co prawda, ale miałabym już drugi gatunek zdechlaka z tego samego zbiornika Pamiętasz Corvus, pytałam Cię o ni?, zdjęcia pokazywałam nawet. Szkodnik jaki to był. Nie pamiętam jak się nazywał niestety, ale znajdę to.
ryba.jpg
Plik ściągnięto 61 raz(y) 66.8 KB
[ Dodano: Pon Wrz 19, 2005 15:34 ]
kessy napisał/a:
Pamiętasz Corvus, pytałam Cię o ni?, zdjęcia pokazywałam nawet. Szkodnik jaki to był. Nie pamiętam jak się nazywał niestety, ale znajdę to.
pamiętam, oczywicie......wtedy to był jazgarz.
Gdy się wchłonie flaszkę na raz?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum