Więc tak, co do podsumowania - dobrze, ale boje się że jak powstana krótkie podsumowania większoć w ogóle nie ruszy prawdziwego wykładu. W rezultacie wypowiedzi będ? krótkie i zwięzłe i niewiele się różni?ce. Do tej pory planowałem aby takimi podsumowaniami były najważniejsze cechy wskazane na zdjęciach po każdym wykładzie, ale niestety (i jest to również odpowiedĽ na Twoje drugie pytanie) maksymalna liczba zdjęć w zał?cznikach wynosi 5, i ja zwykle wykorzystuje je do końca. Niestety nie dysponuje własn? stron? www gdzie mógłbym zamieszczać te fotki, musz? więc wystarczyć te 5 na każdy wykład
Na forum jest kilka osób, które maj? swoje strony i nie sprawia im trudnoci założenie takowej, może by się znalazł jaki chętny i założył darmow? stronkę i umieciłby tam zredagowany przez Tetrao tekst i fotki??
ja moge wrzucić na swoje miejsce na serwerze i będzie można zlinkować zdjęcia, strony nie bede robił . A serwer jest szybki i bez istotnych ograniczeń, choć pojemnoć konta to 10MB
_________________ Got to fly, I don't feel no shame
The world is mine!
Tylko czy Tetrao będzie chciał, żeby jego wykłady GDZIE? przenosić skoro mamy akademię Inna sprawa z użyczaniem miejsc na zdjęcia, nawet fajniejsza, bo można ilustrować wykład "na bież?co", a nie wszystko dawać na koniec w formie zał?cznika.
Większa funkcjonalnoć i przejrzystoć, mniej wykorzystanego miejsca na serwerze Sylaby
Co do terminu kolokwium - 18.02 mam ostatni egzamin, a przewiduję jeszcze 1-2 poprawki , więc przynajmniej do 18 lutego jestem wył?czona z jakiejkolwiek działalnoci, nie tylko na Forum ale i prawie całkowicie w ogóle na komputerze.
No włanie tylko o to chodzi, żeby zdjęcia nie były bezsensonie umieszczone z tyłu wykładu jako zał?czniki tylko aby na wzór chiropterowydziału ilustrowały osobny rozdział wykładu.
Już rozmawiałem z Alem , być może on mi użyczy troche miejsca , albo sam jak? damow? stronke zrobie. Także dzięki
Na razie musicie się męczyć z zał?cznikami.
Co do kolokwium myle że niedługo co zadam, za to dam dłuższy termin rozwi?zania. Więc bez obaw wszysyc studenci zd?ż?.
Jeli termin będzie przynajmniej do połowy marca to może i tak
Co do miejsca - ja mogę użyczyć, tyle że z takich samych powodów dla których nie mam czasu siedzieć w sieci, nie miałabym zbytnio czasu umieszczać teraz wszystkiego na serwerze Tak więc służę, ale od marca Chyba, że będzie jaka sytuacja wyj?tkowa.
Na forum jest kilka osób, które maj? swoje strony i nie sprawia im trudnoci założenie takowej, może by się znalazł jaki chętny i założył darmow? stronkę i umieciłby tam zredagowany przez Tetrao tekst i fotki??
szczerze? czytaj?c ten post dostałem przyspieszonej akcjii serca i już mylałem że moja propozycja została odrzucona przez hyhyhy Cietrzewia z lasu
Orni napisał/a:
pojemnoć konta to 10MB
a u mnie 12 MB lalala
z czego mam wolne jeszcze 7,980,141 bajtów
Teti napisał/a:
Już rozmawiałem z Alem , być może on mi użyczy troche miejsca
nie być może... tylko napewno jak będzie trzeba, bo...........
Teti napisał/a:
albo sam jak? damow? stronke zrobie
spoko spoko - będzie - 12 MB wystarczy na foteczki ?
Kessy napisał/a:
Tak więc służę, ale od marca
a ja od poniedziałku 24.I.2005
Czyli co... "przetarg" na strone www dla Cietrzewia na fotki wygrał Zimorodek
Jak pewnie zauważylicie student KB wystawił w siewkologii nowe ćwiczenie.
Tym samym wymusił na mnie napisanie kolejnego wykładu, bo jak pamiętacie (KB zapomniał ) każde ćwiczenie miało być poprzedzane wykładem.
Stawia to wszystkich studentów na równym poziomie, bez podziałów na Jonssonowców, Collinsowców, Siwekowców czy Haymanowców (monografia siewek )
Jestem jednak wdzięczny KB-emu, trzeba troche ruszyć siewkologie.
Nowy wykład pojawi się jutro wieczorem!
Profesor Sowa - Cietrzewski
[ Dodano: 2005-02-13, 15:52 ]
Wykład napisany, zapraszam do Nowego zadania Kejbiego!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum