Rey ma rację. Poza tym powtórzę to, co napisałam już wczeniej - miejsce dla takich fotek jest w Zagadkach, przynajmniej dopóki nie przetrenujemy dobrze poszczególnych gatunków - a to chyba zajmie trochę czasu... Wszyscy wiemy jak jest w terenie Dominiku Ale na dobrych zdjęciach nauczymy się na co w tym terenie zwracać uwagę gdy ptaka widzimy krótko lub w słabym owietleniu. Dobra znajomoć cech jest przecież kluczem do właciwego oznaczenia, a jak mamy się nauczyć wszystkich cech jeli nie na dobrych, chociaż oczywistych, zdjęciach w Akademii?
Chciałbym wyjanić jeszcze pewn? sprawe. Jezeli sa tacy uzytkownicy akademii ktorzy stwierdzaja od razu, ze danej zagadki nie rusza, lub nie zdaza opisac zdjecia z powodu jakiegos wyjazdu. Prosze udzielic odpowiedzi np. pass albo poinformowac mnie osobiscie zeby nie czekac na niego z dana zagadka.
W zwiazku z tym wprowadzam luzny termin - dwa tygodnie , na odpowiedzi, ewentualne info o nieobecnosci lub kapitulacji. Termin ten moze byc przedłużony na wyraĽna prosbe zainteresowanego.
Nie ukrywam, ze nie wiem co zrobic z Batmanem, ktory na forum dawno nie byl a do tematu "Na dobry pocz?tek" w ogole nie zajrzał... Na moje przypomnienia nie odpowiada wiec obawiam sie ze za dwa dni bede musial zamknac temat bez niego.
Wypowiedzcie sie co myslicie o tych sprawach , jakze waznych, na naszym wydziale.
Zgadzam się z Teterao. Musimy się informować żeby nie czekać w nieskończonoć...
A teraz skoro Batmana nie ma od dłuższego czasu to mozna się tylko domylać że jest na urlopie....
Moim zdaniem - konćzymy ....
ale skoro nie zagl?da tu od dłuższego czasu to nawet jak przyjedzie do domu to z pewnoci? pierwsz? rzecz? któr? zrobi będzie analiza fotek z forum....
sorki ale nie dla wszystkich forum jest najważniejsze na wiecie....
Zwlaszcza ze Batman nie wszedl w ogóle do tematu "Na dobry poczatek" , a az tak wiele postow nie ma jeszcze w Siewkologii zeby sie pogubic... Czekam wiec do piatku... choc wolalbym dzisiaj dac temu kres
Masz rację, Tetrao i dziękuję za wysłanie mi nawet info na priva.
Dlaczego mnie nie było napisałem już w temacie: Na dobry pocz?tek.
Ale powtórzę że było to dla mnie niespodziewane.
_________________ _______________________________________
Ku pamięci Winera
O kej sprawa zalatwiona, oplacilo sie czekac.... zaraz zabiore sie za "Na dobry pocz?tek"...
Dzieki Batman ze przyszedles ...
[ Dodano: 2004-07-28, 22:10 ]
Aha i jeszcze taka sprawa:
po zamknieciu tematu, procz zmiany tytulu pootwiertam wszystkie odpowiedzi, co by osoby niezrzeszone, lub nowi studenci mieli wglad do archiwow akademii....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum