Dorzucę swój cichy głosik że też jestem jak najbardziej za reaktywowaniem Akademii, zwłaszcza Siewkologii. Ostatnio kupiłem sobie "Wadersy" Helma i może za parę lat uda mi się awansować na wykładowcę, ale na razie chciałbym pozostać prostym żakiem
_________________ 19.11.2008 - prelekcja o krukowatych i pokaz slajdów z Estonii - szczegóły na www.wgotop.pl
----------------------------------------------------
Zgadzam sie z Tristanem
Ja tylko chcialam dodac ze tez jestem za:)
Mam nadzieje ze sie wszytsko uda no i ze bede w miare znosna uczennica:)
Pozdrawiam serdecznie!
_________________ Niektórzy ludzie mają wielkie, inni małe marzenia.Nieważne jakie masz Ty, ważne jest, żebyś nigdy nie przestał marzyć.
http://stokrotka.mojegory.com.pl/
Bo już chyba wszystko zostało powiedziane Poza tym, zainteresowani mogli od jakiegoś czasu myśleć chyba tylko o wyjeździe... Spróbujemy przedyskutować kwestię akademii na Zjeździe
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum