W sumie zwierzęta w zoo to trochę off-topic, ale tez można czasami co ciekawego zaobserwować, np. na jesieni obserwowałem rykowisko, a w zeszłym tygodni walcz?ce młode żubry. I dorzucam fotkę liniej?cej wielbł?dzicy z warkoczykami ...
Urodziła się w nocy z niedzieli na poniedziałek, a my bylimy w niedzielę. Ciężarnej też nie widzielimy, bo chyba była w rodku, a tam nie weszlimy. Za to popstrykałem kangury, mał? pandę, kazuara itp.
Jest mniejszy bo jest młodszy Ale i tak robi wrażenie!
[ Dodano: 2005-11-17, 15:10 ]
Hej! Nowy mieszkaniec zoo! Od pewnego czasu mamy puszczyka mszarnego! Można go ogladać w jednej z wolier niedaleko wejcia głównego. Niedługo do niego doł?czy drugi! Sa naprawdę rewelacyjne! Obok nich w klatkach siedz?, sowy jarzębate, puszczyki uralskie, puszczyki zwyczajne (jeden albinos) i uszatki. W głębi zoo s? też sowy nieżne. Rozmawiałam z Andrzejem Kruszewiczem o ewentualnej wycieczce do Zoo noc? aby posłuchać sów. I jest co takiego możliwe! Nie ja tu jestem autorytetem sowiarskim więc pytam kiedy najlepiej było by urz?dzić tak? wycieczkę?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum