Dziennikarze rzucaja czesto tematy zastepcze a tutaj kolejne afery plityczne...no i czytelnik szczesliwy ze moze zobaczyc na zdjeciu rolnika z podkarpackiego a ie gebe ktoregos z ministrow lub poslow.... byl kiedys przypadek ( tak sobie przypomnialem) w miejscowosci kolo Stalowej woli ze wilk u ktorego pozniej stwierdozno wscieklizne wyszedl w bialy dzien w srodku wsi....Moj znajomy tez lekarz wet. ( powiatowy0 wydal polecenie odstrzalu i rzeczywiscie odstrzelono sztuke.....
Stad tez uwazam ze to co jest pisane w tym artykule to bzdury przynajmniej w 99% a jesli nawet zjadl jakas owce to dlatego ze mysliwi wystrzelali mu sarny i jelenie a jak nie wystrzelali to chlopi sklusowali reszte....
p.
Widze ze Anema nic nie przekona. Wilki jedz? ludzi i koniec. Dark Medieval Times
Te żartowni Mnie nie o to chodzi. Przecież ja wam nie każę udowadniać że wilki ludzi nie jedz?. Założę się jednak, że gdyby przeprowadzić wród społeczeństwa ankietę, to z pewnoci? większy procent odpowiedzi brzmiałby że wilki s? niebezpieczne. Nie możemy zamykać się w kręgu osób, którzy maj? inne pogl?dy i mówić, że to nam wystarczy a inni ludzie niech sobie myl? co chc?...
Chodzi o to, że jeli to co wypisuj? gazety nie jest prawd?, to trzeba na takie teksty reagować...
_________________ FACTA NON PRAESUMUNTUR, SED PROBANTUR
Faktów się nie domniemywa, lecz je udowadnia
Chodzi o to, że jeli to co wypisuj? gazety nie jest prawd?, to trzeba na takie teksty reagować...
No wlasnie. Po przeczytaniu tego artykulu poczulem sie tak samo jakbym ogladal STREFE 11 na TVN
Dziennikarze pisza pod publike, a ta szuka ciagle nowych wrazen ...
Ludzie zawsze lubia dodac cos od siebie,aby wypowiedz byla bardziej dynamiczna i ciekawsza - taka nasza natura. A co natury wilka .... glodny wilk = zly wilk
tego nie rozumiem... to co w końcu? mamy krytykować z jednej strony a z drugiej piszesz, że to zamykanie się...
Nie... nie chodzi mi o to, że krytykowanie jest zamykaniem. Chodzi mi o to, że jeli kto ma wiedzę na ten temat i jest w stanie przytoczyć dane obalaj?ce to co pisz? w gazetach, to nie powinien ograniczać się do przedstawiania swoich pogl?dów w kręgu osób, które myl? tak samo jak on, a powinien reagować na zewn?trz i tłumaczyć problem tym, którzy gazetowej propagandzie ulegaj?...
No ja mam nadzieję, że czyta nas dużo więcej osób niż się wypowiada. Miło byłoby, gdyby odezwał się kto kogo przekonalimy, że nie taki wilk starszny...
Co do wilków - to w ostatnich dniach do krainy wiecznych łowów odszedł Ramzes - wilk z Mazowieckiego Parku Krajobrazowego - miał około 15 lat co jak na wilka to sedziwy wiek.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum