Niestety, miejsc zabrakło już, wszyscy natomiast mog? przyjć na to spotkanie we czwartek. Ja też się postaram, może jeli płaci się za siebie to miejsca się znajd??
Spoko, nie jest tak Ľle. Alina (organizator) odpisała, że w?skim gardłem jest kwatera. Ale skoro będziemy zmotoryzowanie to nie doć, że możemy mieszkać gdzie indziej to możemy pomóc w rozwożeniu ludzi. Czekam jeszcze na potwierdzenie.
[ Dodano: 06 Sty 2005 10:21 pm ]
Byłem na ciekawej prezentacji o wilkach dzisiaj prowadzonej przez Agnieszkę Kloch (obecnie z UJ). No więc do warsztatów można doł?czyć i to nie koniecznie na cały okres. Zakwaterowanie w Przewięzi koło Augustowa, a zaplanowane s? na 10-17 lutego, częć ludzi przyjedzie już 8 lutego.
Wysłany: 2005-05-05, 22:47 wilków więcej niż się spodziewałem
słyszałem od leników z P. Knyszyńskiej,że wilków jest jakie 4-5 watach w całej puszczy. sam natrafiłem na odchody wilka w dolinie Sokołdy. lenicy mówi?, że często trafiaj?, na ich odchody.
tyle ostatnio zasłyszałem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum