Jak wczeniej zauważylicie w dziale ptakow pojawił się założony prze zemnie temat o ulubionych ptakach.Ten temat będzie taki sam tylko o ssakach.Ssaki te nie musz? być tylko z polski, mog? być z całego wiata.Prosiłbym o wymienianie 3 gatunków.
Oto moje ulubione:
1.Karakal(chociaż, że głównie żywi się ptakami).
2.Likaon.(drapieżnik doskonały)
3.Gronostaj(w szcie zimowej oczywicie ).
powiem szczerze, ze tak jak i w ptakach nie mam swojego ulubionego. owszen podobaj? mi sie niektóre. niektóre podziwiam, ich zręcznoc, spryt, zwinnoć i zręcznoć. z tych najbardziej lubianych to drapieżniki, np. wydry.
wilczki lubię najbardziej, ale to chyba ze względu trochę na ich psychikę, symbolikę, sztukę, relgię, wierzenia pradawne, zwi?zki pewnej wilczycy z założeniem jednego takiego starożytnego miasta i takie tam subiektywne odczucia.
ale ich udomowionego krewniaka, może bardziej pospolitego - również sobie cenię, i koty, i szczury... koło prawie się zamyka
wilczki lubię najbardziej, ale to chyba ze względu trochę na ich psychikę, symbolikę, sztukę, relgię, wierzenia pradawne, zwi?zki pewnej wilczycy z założeniem jednego takiego starożytnego miasta
Można było się domylić po samym avatarze
_________________ ceterum censeo Carthaginem esse delendam
ja uwielbiam wszystkie kotowate, a przedewszystkim tygrysy bo sa takie dostojne i maja inteligentne i wyrozumiałe spojrzenie
ale znalazlam stary temat! haha
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum