łamaczy nie widziałem ale znajomy listonosz ma całkiem wyraĽny lad na udzie po "chapaczach" owczarka... poproszę go żeby dał sie chapsn?ć prawdziwemu wilkowi to będę miał skale porównawcz?. To dobry kumpel więc na pewno sie zgodzi
_________________ ogłoszenie:
parkę boćków (którym w głowie prokreacja) do mojej platformy lęgowej przyjmę
stare przysłowie pszczół mówi:
Nie pozwalaj wycinać lasu! Kto wie, może kiedyś będziesz musiał zostać partyzantem!
predzej kieł niż łamacz może tu co zdziałać. Chyba że kolega ma inne zdanie
oczywicie, że mam. U psów (i wilków) gryzienie polega nie na im głębszym tym lepszym zatopieniu kłów w ciało przeciwnika lecz na silnym ucisku zębami (przede wszystkim trzonowymi) i jednoczesnym energicznym szarpaniu na boki (lub w ostatniej fazie w tył)
[...]gryzienie polega [...] na silnym ucisku zębami (przede wszystkim trzonowymi) i jednoczesnym energicznym szarpaniu na boki (lub w ostatniej fazie w tył)
Aby rozładować wynikłe (chyba) napięcie dodam od siebie dzięki tej metodzie i za spraw? psa s?siada jeden z moich kotów udał sie do krainy wiecznych łowów. Metoda zdecydowanie skuteczniejsza w pozbawianiu życia niż gryzienie
_________________ ogłoszenie:
parkę boćków (którym w głowie prokreacja) do mojej platformy lęgowej przyjmę
stare przysłowie pszczół mówi:
Nie pozwalaj wycinać lasu! Kto wie, może kiedyś będziesz musiał zostać partyzantem!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum