hmmm, moze kobczyk jest wydrowy a trop nalezy do innego zwirza (jenota?) ktory tylko zszedl nad wode bo go suszylo
Po tropach (1 zdjęcie) było widać że zwierzak wylazł z wody,potem zrobił 2 kopce z piasku (drugi był 2m dalej) i z 5 m dalej wlazł do wody....pewnie wydra,to byly ślady jednego zwierzaka.
_________________ "Jeśli odnajdziesz 150-letni dąb, otul mgłą na jeszcze tyle lat, a drogowskazy odwróć na ślepe ścieżki i głoś, że ptak drapieżny stanął na czatach" Borys Rusko
mam pytanie, czyje to jest?
kotek czy moze jakis dziki zwierzak???
zdjecie zrobione w ogrodku mojej babci w Miłkowicach (wieś ok 2 tys mieszkańcow pod Legnica)
CIMG6637.JPG
Plik ściągnięto 18 raz(y) 121.44 KB
_________________ Wbrew pozorom lubię czesać - szalony fryzjer z Milicza:P
ja też mam pewne niezidentyfikowane ślady wielkości mniej więcej 4-5 cm zdjęcie zrobione ok. 2 lata temu w parku miejskim a w zasadzie na jego skraju koło rzeki Maskawy w Środzie Wlkp., niedaleko przy brzegu jest niewielka skarpa i dużo korzeni topoli
wrzuciłem jeszcze zdjęcia terenu
slad3.gif ślad nr 3
Plik ściągnięto 259 raz(y) 137.49 KB
Obraz shgu 005.gif okolica
Plik ściągnięto 9 raz(y) 84.01 KB
Obraz shgu 002.gif korzenie
Plik ściągnięto 9 raz(y) 120.62 KB
slad2.gif ślad nr 2
Plik ściągnięto 8 raz(y) 107.07 KB
slad1.gif ślad nr 1
Plik ściągnięto 8 raz(y) 146.43 KB
_________________ Maciej Szajda
Poznańska Grupa OTOP
www.otop.org.pl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum