teraz mam kota rybki zofodes morio niedawno miałem w tamte wakacjie żółwia stepowego jak byłem na obozie zjadł co biedak i umarł miałem jeża przez 2 tygodnie wróbla
odchowałem przy mnie. Przy wnece w piwnicy kot zabił ojca wróbla i dwa małe, trzeci został dawałem mu dżdzownice i larwy m?czniaka kupiłem potem zaniosłem do takiej pani Kasi na wsi która ma stadnine i ma tego wróbla który sam lata i zawsze wieczorem wraca do domu taki prywi?zany. W zoo w Warszawie w klatce z jakim ptakiem z syberi widziałem jak latało pełno wróbli patrze na tego ptaka a on chaps i w szpony łapie wróbla potem trzymał go i walił nim o ziemie
W zoo w Warszawie w klatce z jakim ptakiem z syberi widziałem
jak latało pełno wróbli patrze na tego ptaka a on chaps i w szpony łapie wróbla potem trzymał go i walił nim o ziemie
To warszawskie zoo to na wszystkim oszczędza, nawet nie karmi zwierz?t .
_________________ ceterum censeo Carthaginem esse delendam
o bylo tego troche, trzeba zaczac od myszolowa wychowanego od pisklaka,ziebe,papuzki faliste,no i oczywiscie pasjonujace terraria!z zaskroncami,zwinkami,padalcami,traszkami.Z ssakow to jez ktory tupal mamie w lazience,szczur,chomik, jenot byl tylko przed drzwiami bo mopek go przyniosl niestety nie bylo mnie w domu. Z wypchanych bywali:Kraska, myszolow, krzyzowka, byl i martwy krogulec.
To tyle z historii a teraz mam ZEBERKI:skrzetulskiego i ksiezniczke!niesmowite ptaszki wija gniazdo na zyrandolu!
Zeberki masz Cezaryk ? a jak? odmiane ... normalna z czerwonym dzióbkiem i pomaranczowymi policzkami, bez czubka na główce czy inn? jak? ? ... bo ja posiadam samczyka - Kuba;] czarno-licego ;] fajowo to sie prezentuje
(tylko jednego bo mi Lola zwiała<lol2> pies klatke otworzył i mi zwiała hyhyhy .. ale dokupie mu partnerke... co sie bedzie samemu w klatce siedział )
mam tez 2 papużki faliste Iwo ... i Poli
spoko spoko ... dokupie ... bo z wczeniejsz? to sie nieĽle bawił 4 młode fajowe ... niestety niemialem dzie młodych trzymac to sprzedałem za 15 zeta kazd? ;]
ale trzeba dokupic bo tak to nie będzie ;] ... znaczy miał by jusz kanarka do towarzystwa <lol2> ... ale braciszek jak łapał kanarka na polku i go chciał włozyc do pudełka... to podczas wkładania mu zwiał ... a miałbym kanarka...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum