oj niefajnie wyszło.... o Soni, pisząc nie odświeżyłem tematu i nie zauważyłem twojego postu
Krotom, Szkoda psiaka, ale sędziwego wieku dożyła, znaczy się dobrze się z nią obchodziłeś. Musisz być twardy.
_________________ "Those were the days of good hunting and good sleeping" Rudyard Kipling
krotom, współczuję, bo sam miałem już kilka psiaków i wiem, że jak któryś zdechnie to prawie jakby się członka rodziny straciło
Dla poprawienia nastroju wrzucam fotki moich psów: Kudła i Kłapki. Oprócz tego mam w domu żółwia czerwonolicego - Nurka (tu bez aluzji do naszego moderatora )
Moim pierwszym zwierzątkiem była papużka falista dostałam ja jak byłam w podstawówce,
później był chomik dżungarski( jego wspominam najmilej, był po prostu wyjątkowy ) a teraz mam dwie koszatniczki Figę i Lunę .
" Bo Sonia ma być laska" ... potFORze...Przesadziłeś. Wygląda jak nieszczęście. Biedny pies...
Ale jak to mówią...jaki pan taka suka. A Ty też kudłaty nie bardzo:/
for-ja wiem, że Sonia lubi koty ganiać, ale jakoś nie może mi być jej nie żal-jak na nią patrzę po tej fryzjerskiej masakrze; Tak wiem, ze generalnie to teraz trudno o dobrego fachowca(także o fryzjera)-no ale na ten efekt trudno patrzeć
for napisał/a:
no i wlasnie jest na etapie odchudzania po bylej wlascicielce
to teraz już wiemy, że mamy przed sobą kupkę nieszczęść...
Bardzo prosimy o wklejenie aktualnej(nie archiwalnej)fotki-dowodu na to, że Twój biedny pies ma się lepiej...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum