no to fokarium nie ma ani jednego reproduktora......chyba niezbyt dobrze sie zapowiada
julek to bylo slodkie stworzonko........ale balbina jakos tak bardzo mi nie zal
[ Dodano: 2005-07-30, 22:13 ]
poza tym fokarium dopiero od niedawna ma prawdziwego weterynarza.....wczesniej roznie bywalo.....wszystkiego sie mozna spodziewac
Krysia padla z chciwosci ....pozostalych nikt pozniej nie badal...nie wiadomo czy tez nie bawily sie w skarbonki, poza tym do basenu wiele rzeczy wpada......chociaz to podejrzane ze 2 padly jednoczesnie wiec moze ktos im pomogl?
no i kolejna smutna wiadomoć... jedna z fok które zostały wypuszczone do Bałtyku zginęła. Zwłoki Elm?ta znaleziono u wybrzezy szwecji. Nadajnik przymocowany na jego grzbiecie juz od 19.07 nie dawał sygnałów.
Na PPPtakach napisano, że wczoraj fokę szar? widziano w Ujciu Wisły - dopiero pierwszy raz w tym roku gatunek ten jest obserwowany w tym miejscu, o ile mi co w sieci nie umknęło (nie wspominaj?c o tych ewentualnych obserwacjach, które do Internetu nie trafiaj?).Tak czy inaczej - trochę słabo...
Mikus.zet, nie wszystkie zapewne obserwacje fok trafiaj? na listy dyskusyjne Nie ma np. wcale informacji o obserwacjach fok szarych z Ryfu Mew a napewno zwierzęta te pojawiaj? się na tamtym terenie.
No tak, tu już jakiś czas temu pojawił się przerywnik (Olenka - senk ju), więc napiszę, że w sprawie tej foki pospolitej (o której pisaliśmy dwa i trzy posty temu)wykazałem się należytą gorliwością - 19-stego, a następnie 24-ego listopada byłem w Wiślince nad Martwą Wisłą, dokładnie tam, gdzie została sfotografowana, oraz w bliskich okolicach, i wypatrywałem jej tęsknie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum