Ja lady rycia widywałem już wczeniej, a ostatnio to zapędziły się aż do Mostu Grota-Roweckiego. Zastanawiam się, czy one gdzie w krzakach przeleguj? dzień, czy robi? wypady z Puszczy Kampinoskiej. Sarny to udało mi się parę razy zobaczyć, ale dzików niestety nie. Sarny s? również w łozach pod Mostem Siekierkowskim (mam nadzieję, że s? bo dawno tam nie byłem).
Dzicza inwazja wzięła Warszawę w dwa ognie! Wczoraj nad Wisł? przy ul. Bysławskiej swieże tropy i lady rycia.
A w Modlinie cholerni myliwi postawili ambonę. Jak zwierzaki przyzwyczaiły się do hałasu, ludzi i pływania w lodowatej wodzie, to chc? jeszcze do nich strzelać.
Dzicza inwazja wzięła Warszawę w dwa ognie! Wczoraj nad Wisł? przy ul. Bysławskiej swieże tropy i lady rycia.
A w Modlinie cholerni myliwi postawili ambonę. Jak zwierzaki przyzwyczaiły się do hałasu, ludzi i pływania w lodowatej wodzie, to chc? jeszcze do nich strzelać.
A propos pytania Namora, co robi? warszawskie dziki w dzień, wczoraj Wyborcza pisała o 3 dzikach, które wypadły z Lasku Bielańskiego na Marymonck?. Jednego potr?cił samochód i biegał po osiedlu Wrzeciono atakujac ludzi, po czym zastał zastrzelony. Dwa pozostałe wróciły do Lasku Bielańskiego.
U nas tez na przedmiesciach zdarzaly sie takie sytuacje Ale na szczeszcze dziki same wracaly do lasu na tyle szybko, ze zadna krwawa interwencja nie byla konieczna...
Jednak to zawsze bardzo ciekawe kiedy cos takiego sie dzieje Moze to niedobry objaw, ze dziki wychodza doslownie na ulice, ale ciekawe
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum