Dobrze, że przypomniałe że powinien istnieć taki temat
Jest nas nie tak znowu wielu. O ile nie będzie się to wydłużało w nieskończonoć, póki co mylę czekać na wszystkich. Zobaczymy czy to idealistyczne podejcie znajdzie zastosowanie w rzeczywistoci Jeli nie, to cos wymylimy...
Przeniosłam też tego posta tutaj, żeby nie psuł sobie zabawy A porównania to w ABC mog? być... Jednak jeli tu pojawi się fotka orlika albo bielika do oznaczania, to mylę że już rozwiniemy to z Anemem do rangi porównania i wrzucimy do ABC - 1/2 roboty i tak będzie zrobiona
jakie egzaminy i - po ich pomylnym zdaniu - certyfikaty tudzież dyplomy ?
(No ja bym chciał zawalczyć o tak? sprawnoć wtedy; może bym nawet fakt posiadania takiego dyplomu do swojego
CV mógł wstawić.. )
[Bior?c pod uwagę iloć polskich drapoli i stopień trudnoci tematu - termin na egzamin np. wiosna 2005 mnie jawi się jako odpowiedni - co by zarz?dziła, Kessy ?; Jest jedna niedoskonałoć studiów na Wydziale Draplogii - brak praktyk i
ćwiczeń terenowych. Ale rozumiem, że to kwestia pieniędzy (studia bezpłatne ale konstytucyjnie niegwarantowane
- więc nie refinansowane przez Państwo) i elektronicznej formy tych studiów.. ]
Zobaczymy jak się będzie rozwijała idea. Jeli dobrze, "studenci" będ? chętni i aktywni, to ja pomysły na "przyszłoć" mam Czasu mi nie brak, więc... No. Nie będę zdradzać Wolę twardo st?pać po ziemi Zdaję się na czas.
Szybszy, chciałam na pocz?tek dawać co łatwiejszego Orliki do takowych nie należ?. Ale pomylimy... Na razie dopiero pierwszy temat poszedł...
Mysle ze praktyki mozna odbywac we wlasnym zakresie... kazdy zna swoje rejony, wie gdzie drapole widziec mozna. Obserwacja i pilne notoanie cech wygladu i behawioru chocby myszolowa czy pustulki dac moze potem wiecej niz niejedna ksiazka.
Zreszta pewnie na na nastepnym zjezdzie, chcac niechcac takie praktyki odbeda sie
No tak, oczywicie możnaby zamieszczać swoje - dla praktyki - szczegółowe informacje z terenu tutaj, ćwiczyć co co kiedy nasz forumialny kolega Jurek7 proponował - pamięciowe notowanie cech i przelewanie ich na papier ale...
...komu by się chciało...
Plany przybieraj? kontrekne kształty Chyba będzie niespodzianka jednak. Na wszelki wypadek osoby, które nie podały adresów emailowych niech to zrobi?. Możliwe, że będę musiała podesłać Grupie co emailem... 8)
no ja sie chyba nie będe cieszył teraz niby mam wakacje.. spoko moge pisac czesto na forum ... ale w roku szkolnym to będzie lipa z odpowiadaniem ... eh.. wiecie.. liceum hyhy ... ale musze znaleĽć czas zeby pisac TU na TYM forum
Szanowny Anemie, proba: czy byłby uprzejmy wyedytować fotkę samca pustułki z pierwszego ćwiczenia - i pokazać strzałkami te lotki P7 i P10. A potem wzi?ć jakiego samca pustułeczki i zrobić to samo ? To by mnie bardzo owieciło w temacie, pls. No i szczyt szczęcia dla mnie byłby, gdyby w dwóch zdaniach opisał tę nomenklaturę lotek..o co w tym chodzi.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum