mamy aktualnie otwarte 4 wykłady - we wszystkich wziołem udział ... mysle ze narazie jest dobrze... zobaczymy jak to bedzie jak Psory zadadz? nam zagadke.. w czasie roku szkolnego.. bo narazie to same wakacyjne o ile sie nie myle jeszcze s?
Jak sam temat wskazuje - tutaj wszystkie dyskusje na temat ocen moze poprowadzimy ...
na poczatku chciałem podziękować psorce za tak chojn? (nie wiem jak sie pisze ) ocenke (-5) za zadanie Trzecie ... być wród 3 najlepsiejszych to jest sukces a zarazem motywacja ... tylko nie wolno spocz?ć na laurach... trzeba więć wzi?ć sie od wiosny solidnie do roboty
PS ... GTW - jak by lokalizacja tematu nie spasowała... przenieć go mozna - zezwalam - do bardziej pasuj?cego miejsca
Taka sprawa techniczna mnie nurtuje:
Czy nie moznaby w tytułach zakończonych identyfikacji podawać całych nazw gatunkowych ptaków zamiast skrótów albo dorzucać jeszcze nazwe polsk?
Pytam, bo łacina mimo wszyskto wci?ż nie dla mnie i o ile z cał? nazw? ptaka po łacinie sobie jako radzę to skróty to już "pewnen problemik".
Skróty m, f, ad, juv s? jakby kto pytał do przyjęcia
Jak marudzić to marudzić do końca. Opieraj?c się na tym co zaproponował Tatra - czy można jako zmienić tytuły wykładów. Bo jak chce np. odnaleĽć wykład z systematyka sów to musze otworzyć wszystkie inne wykłady i ... szuakć go
Po to Marcin stworzył osobny temat, aby każdy poszukuj?cy czego mógł tam wejć i klikn?ć w wykład, który go interesuje. Spis tytułów - wraz z omawianymi zagadnieniami - znajduje się w Spisie treci na górze strony
Dlaczego tak - gdyby tytułować wszystkie wykłady, poszerzałyby się okienka na nie przeznaczone. Poza tym z myl? o przyszłoci, wykładów będzie więcej. Łatwiej poruszać się po spisie treci niż przeszukiwać strony z tematami (tak, KIEDY? będ? strony z tematami ).
Nie mówi?c już, że w ten sposób jest większy porz?dek
[ Dodano: 2005-03-14, 19:45 ]
Przykro mi ale wychodzi na to ze sie przedwczesnie pochwalilem. Nie bede w najblizszym czasie w stanie napisac uzasadnienia, wiec mozna na mnie nie czekac.
_________________ Got to fly, I don't feel no shame
The world is mine!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum