// GTW: zmoderowane - niebawem sprawa zostanie wyjaniona, tymczasem prosimy o nie hotlinkowanie i nie dodawanie zdjęć w zał?czniku bez pozwolenia autorów!
_________________ ceterum censeo Carthaginem esse delendam
widze ze nie macie fotek takich jakie ja mam .... zaraz momencik ...
[ Dodano: 2004-07-20, 08:52 ]
ja tam preferuje nikogo innego jak Zimka (Alcedo atthis) .. i jego mam najwiecej fotek tylko qrde na kompie ... a przy zał?cznikach sa ograniczenia... więc momencik
[ Dodano: 2004-07-20, 09:08 ]
właciwie co mi tam... zrzuce fotki Zimka na moj? stronke ...
nie... jak bym dorzucił swoje kilkanacie fotek to ta stronka by sie bardzo wolno ładowała... dbam o was .... jak chcecie zobaczyc fotki mojego ulubionego Zimka (Alcedo atthis) .... to zapraszam na moja stronke stronke TUTAJ ... i wejć na dział galeria ... zreszt? .. zrobicie co będziecie chcieć
Karolina napisała :
Cytat:
Mam jeszcze kilka zdjęć, ale kto musi zrobić przerywnik, bo limit jest 10 fotek.
no Hubert.... pierwsze twoje fotki zimorodków PIERWSZA klasa ta pierwsza fota jest najlepsza.... a pozostałe - chyba sie "prawa autorskie" upominaj? o te foty
mam pytanie... czy one tak zostan? ... znaczy... te fotki "stolen picture" .... itp czy nie da sie ich - a przynajmniej tych "stolen picture" wywalic ? ( chyba ze Hubert nie chce ... ale ta pierwsza fota ... jak ty ty j? rysowałe to )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum