pięęęknie , po prostu piięęęknie.
Cał? zime siedział cicho... poczuł wiosne i zaczyna kozaczyć... jestem za tym by złapać Mopka obkleić bo prosem i zwi?zanego dać do obdziobania indykom
A więc dalej wszyscy HOPKA NA MOPKA
_________________ ogłoszenie:
parkę boćków (którym w głowie prokreacja) do mojej platformy lęgowej przyjmę
stare przysłowie pszczół mówi:
Nie pozwalaj wycinać lasu! Kto wie, może kiedyś będziesz musiał zostać partyzantem!
panowie, nietoperze i tak maj? przechlapane u ptaków nawet tak małych jak sikorki...
jak jaki zbyt płytko w schronieniu zahibernuje to sikorki traktuj? go jak wywieszon? słoninkę i zanim się biedak wybudzi (ok. 30-40 min.) to już nie ma pół głowy lub w najlepszym przypadku jednego oka...
Dobrze że się strzela do indyków a nie do cenniejszych gatunków . A włanie nie można by tych ptaszków zamienić np. na norki albo szopy ? Wtedy bym z przyjemnoci? bił kolejne rekordy ustrzelonych okazów .
Ta gra nie ma żadnego sensu , jak małe dziecko weĽmie w ręce tak? grę, to póĽniej ma złe spojrzenie wiat.Sam jem mięso ,ale żartować sobie z takich rzeczy, trzeba mieć pokore i szacunek wobec istot żywych.Broń to nic ciekawego, najlepiej inwestować w siebie i nosić scyzoryk.Strzelby s? potrzebne ale tylko do redukcji niektórych szkodliwych w nadmierze gatunków.Najgorzej jest jak niektórym towarzyszy radoć przy zabijaniu, mylę że myliwym towarzyszy, bo oni robi? to dla rozrywki, a dla dpbra przyrody to przy okazji. Uważam że można strzelać, ale tylko dla dobra przyrody.Broń to bezsens, na kłusowinków pójde bez niczego, zawsze przecież mogę co wymylić, pozytywnoc mni poprowadzi.
Może by tak zrobić gre, gdzie się rozpoznaje gatunki ptaków, albo odtwarza się biotop, a póĽniej wpuszcza się tam głuszce, albo menadżera działu ochrony rodowiska UW, wcieliłbym się w.konserwatora ochrony przyrody, zarz?dzanie lasem .Eee, a może s? takie gry.
[...]wcieliłbym się w.konserwatora ochrony przyrody, zarz?dzanie lasem .Eee, a może s? takie gry.
mam tak? gierkę w której prowadzi się plantację konopii indyjskich , najpierw sie wsadza nasionka, dobiera skład nawozu, reguluje poziom nawietlenia itd... mogę podesłać jeli kto chce - GRĘ OCZYWI?CIE a nie nasionka
_________________ ogłoszenie:
parkę boćków (którym w głowie prokreacja) do mojej platformy lęgowej przyjmę
stare przysłowie pszczół mówi:
Nie pozwalaj wycinać lasu! Kto wie, może kiedyś będziesz musiał zostać partyzantem!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum