no to ja już sie powoli pakuje
Jutro o 5.50 mam autobus do Wawy, kumpel najprawdopodobniej dotrzyma mi towarzystwa ale jak macie jakieś pomysły to dzwonić 602-536-806
Ubezpiecznie bagażu o wartości 3500zł w PZU, na czas 30 dni wynosi 158zł.
wlasnie takie wykupilismy
zwazylem plecak Milvy - wazy 42 kg z tego 15 kg to kosmetyczka
haha,niezla waga, bedziecie wygladac jak wielblady na pustyni
a na dodatek z Tarify do miejsca zamieszkania jest 8 kilometrow i w zwiazku ze samochod stowarzyszenia odmowil posluszenstwa, droge ta trzeba bedzie przebyc pieszo
pozdrawiam i czekam na Was w Tarifie
milego lotu i spokojnego ladowania
do zobaczyska
Trzymajcie się dzielnie, weźcie mimo wszystko aparaty i róbcie dużo zdjęć... Podróży bez strat w bagażu i w ludziach życzę. I wyślijcie mi chociaż kartkę, bo odkąd Izraelczycy i Libańczycy wbili mi nóż w serce swoją wojną, z prawdziwą łezką w oku, nawet dwiema, spoglądam na wasz wyjazd...
o godzinie 15.30 wyjechali z Malagi autobusem do Algesiras, gdzie wezma autobus do Tarify.
w Tarifie spodziewani sa okolo godziny 18.30
wszyscy sa cali i zdrowi
pozdrawiam
a wiec, pare slow o tutejszych ptaszkach z 2 pierwszych dni
pospolite: zolny, czaple zlotawe i modronose, ibisy kasztanowate, szczudlaki, szpaki jednobarwne, jaskolki rudawe, jerzyki alpejskie i blade i inne barachlo
lepsze:
dzierzby rudoglowe, drozdowki rdzawe, bialorzytki rdzawe, pokrzewki okularowe i aksamitne i przelatujace kuliki mniejsze nad plaza
drapole (Kess sie ucieszy, wspolczujemy Rey´owi)
pospolite-kanie czarne, trzmielojady, orzelki, blotniaki lakowe, gadozery i sepy plowe
ciekawsze-sokol wedrowny, scierwniki, kaniuki
nie wspominajmy o jastrzebiach krogulcach i bocianach.
i oczywiscie o dzierlatkach na plazy
Ekipa Tarifa 2006:
Milva, Kami, Logan, Juvek i piszacy tego posta
_________________ "Żywa substancja jest bytem,który naprawdę jest podmiotem,albo,innymi słowy,jest bytem o tyle, o ile substancja jest ruchem zakładania i ustanawiania siebie samego, czyli zapośredniczeniem między swoim stawaniem się czymś innym i sobą samym. " G.W.F.Hegel
Skoro Al nic tu nie pisze (skacowany leń ?) - napiszę ja. Nie wiem, jaki to "zgon" niby (info z SB sprzed paru minutek) - zaliczyła Kami (rozumiem, że jeśli - to racząc się zacnym przetworem gronowym w zacnym towarzystwie ) - ale Ona żyje wszak, bo mi dziś podała wczesnym popołudniem, esemesikiem - takie oto gatuneczki obserwowane, cyt.:
"gadożery
orzełki
żołny
sepy
kraby;-
kanie c. na kopy"
Al nicponiu czekamy na tarifgowe smaki
_________________ Kazik - Ballada o Janku Wiśniewskim: http://www.youtube.com/wa...feature=related Nauka jest metodą badania świata, a nie raz na zawsze ustaloną wizją świata, więc nie ma gwarancji, że uprawomocni oświeceniowe ideały ludzkiej racjonalności - John Gray, London School of Economics
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum