Nie. Nie jestem żadnym z nich. mój gg 1157171, ale rzadko na nim jestem dostępny. Jednak jak sie już spotkamy to miło będzie pogadać, a co do ptaków jakie mamy u nas w Siemianowicach, to nie jest wcale tak Ľle, ja sam przez okno mogę regularnie obserwować parę myszołowów i pustułkę, kuropatwy i bażanty a jak się zrobi cieplej to pewnie znowu pojawi? się błotniaki
Dalsza wyprawa do lasku, pozostałoci bażantarni, która jest niedaleko mnie to możliwe spotkanie z jastrzębiem i wieloma innymi gatunkami.
Nic tylko obserwować. Szkoda tylko, że sesja.
_________________ FACTA NON PRAESUMUNTUR, SED PROBANTUR
Faktów się nie domniemywa, lecz je udowadnia
Zmiana tematu w trakcie dyskusji - chyba trzeba "ogłosić" nowe prawo Marphego (od sowy nieżnej do podpisu pod postem). A poważnie. Kiedy mała dyskusja na ten temat już była. AVATOR - co się komu podoba. Podpis - imę i nazwisko. Takie jest moje zdanie i nie jest to kwestja reklamy, ale przejrzystoci dyskusji i odpowiedzilnoci za to co się "głosi".
nie wiem czy moja przegl?darka czego nie obsługuje ale podpis Huberta u mnie wywietla się w tej formie:
<?
IF($stosunek_do_przyrody == "dobry"){
echo "Witam wród swoich";
} else {
echo "Pomyl, zanim co uczynisz";
?>
też tak macie>?????
_________________ ogłoszenie:
parkę boćków (którym w głowie prokreacja) do mojej platformy lęgowej przyjmę
stare przysłowie pszczół mówi:
Nie pozwalaj wycinać lasu! Kto wie, może kiedyś będziesz musiał zostać partyzantem!
O widzę, że temat zmienił się diametralnie. To rzeczywicie niestamowite, że od sowy nieżnej można poprzez rozważania dotycz?ce nicka dojć do debatach o rodowisku naukowym.
_________________ FACTA NON PRAESUMUNTUR, SED PROBANTUR
Faktów się nie domniemywa, lecz je udowadnia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum