Jeli chodzi o taki ceglany kosciół pod ktorym sa budki z kwiatami, to jakowy remont tam był...widzialam z tramwaja , ze przez jaki czas kociół był opakowany taka zielon? siatk?.:))
Oj, Warszawiacy! Bo pomylę, że pustułek nie lubiecie i t? myl poniosę w ?wiat.
Pozdrowienia z najliczniejszej kolonii jeżyków w Warszawie i okolicach le Autor.
PS.
Zgadnijcie gdzie pracuję?
Włanie dzisiaj rozmawiałem z administratorem biurowca, w którym pracuję na temat powieszenie tam skrzynki. Zainspirował mnie artykuł z Kraski. Tego samego dnia kiedy wpadłem na ten pomysł (póĽno trochę )... kilka godzin nad budynkiem przeleciała pustułka! Odebrałem to jako dobry znak.
No więc firma administruj?ca jest bardzo chętna do współpracy, w czym może pomogło to, że pracuje tam mój kolega oraz, że s? również administratorem i współudziałowcem budynku Warsaw Financial Centre, gdzie s? lub były sokoły.
Z tym że jestem już w kontakcie na ten temat z Łukaszem Rejtem. Czy on uczestniczy w tym samym programie?
teraz to jeżyki spia zakopane w lisciach....
to zart oczywiscie...;)
Co do bdek dla pustulek na budynkach to jak je wieszac? besposrednio NA scianie czy jak dla plomykowek, gdzies wewnatrz budynku? Tez chce powiesic budke ale kosciol gdzie chce to zrobic niw ma za wielu szpar...
Co do bdek dla pustulek na budynkach to jak je wieszac? besposrednio NA scianie czy jak dla plomykowek, gdzies wewnatrz budynku? Tez chce powiesic budke ale kosciol gdzie chce to zrobic niw ma za wielu szpar...
Ja chcę j? powiesić nad biurkiem, obok kubka z kaw? 8)
Oj, nie.
Choć widać go z okien na najwyższym, 4 piętrze.
Jeżyki mieszkaj? w szczelinach pod parapetami.
Szczeliny s? elementem użytkowym elewacji i służyły dawniej do wietrzenia pomieszczeń. Obecnie służa za schronienia jeżykom i wróblom.
Aha, w rodku jest dziedziniec z małym arboretum.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum