Błagam, tylko nie zaczyjacie znowu dyskusji z serii: jacy to sokolnicy s? be, a ornitolodzy, czy inni miłonicy, s? cacy
Od razu proszę o nie uogólnianie i wyci?ganie wniosków z pojedynczych (czy nawet podwójnych) przypadków, które kto gdzie kiedy widział (czy co gorsza słyszał)
No i jeszcze jedno - dajcie spokój Kesy
W życiu nie słyszałem i nie widziałem tak poważnie podchodz?cej do sprawy ornitologii i ochrony ptaków sokolniczki
Chylę czoła
[...]No i jeszcze jedno - dajcie spokój Kesy
W życiu nie słyszałem i nie widziałem tak poważnie podchodz?cej do sprawy ornitologii i ochrony ptaków sokolniczki
Chylę czoła
sie tu cukierkowato siako zrobiło....
ale podzielam zdanie przedmówcy/przedwpisacza
_________________ ogłoszenie:
parkę boćków (którym w głowie prokreacja) do mojej platformy lęgowej przyjmę
stare przysłowie pszczół mówi:
Nie pozwalaj wycinać lasu! Kto wie, może kiedyś będziesz musiał zostać partyzantem!
- najpierw straszycie, ostrzegacie a póĽniej narzekacie, że "cukierkowato" Ale nie da się ukryć, że wyczułem pewnego rodzaju napięcie emocjonalne ja zacz?łem czytać:
Cytat:
Winer.... po "grz?skim st?pasz gruncie"
Cytat:
no to sie teraz dowiesz ...
Cytat:
Błagam, tylko nie zaczyjacie znowu dyskusji z serii
- poki co "stary niedĽwiedĽ mocno pi" a w zasadzie sokolnik nie niedĽwiedĽ
Cytat:
jacy to sokolnicy s? be, a ornitolodzy, czy inni miłonicy, s? cacy
- ja tak nie twierdzę i do sokolników nic osobicie nie mam. Jedni hoduj? kanarki, inni gołębie a Kessy ...no włanie, co trzyma Kessy?
Cytat:
co czuję że zaraz sie zacznie
- to jak przed burz? wiadomo, że będzie tylko nie wiadomo w kogo piorun trafi
...hmm, czyżby znowu we mnie?
Szymon, debesciakiem to jest taki pan Lontkowski. Ja jestem conajwyzej milosniczka. Na nic wiecej nie zasluguje.
I nic sie nie zacznie. Jesli ktos chce mnie nie lubic za to, ze jestem niepolujacym mysliwym i poki co niepraktykujaca sokolniczka - prosze bardzo. Moze nawet obrzucic mnie blotem jak to sie robi u nas z sokolnikami i mysliwymi, tylko poprosze na priv zeby oszczedzic kulturalnym ludziom tego forum czytania. To jest moj sposob na chronienie przede wszystkim ptakow, oczywiscie innych zwierzat tez. I uwazam, ze bedac w tych srodowiskach moge zdzialac wiecej, niz wielu... krzykaczy zeby nie nazwac ich prawidziwiej (nie z forum, zeby nie bylo aluzji) ktorzy wlasnie tylko krzyczec potrafia. Temat uwazam za zamkniety, ewentualne uwagi prosze przesylac mailem.
Wiec co trzyma kessy? Oto odpowiedz.
Kessy niczego nie trzyma.
Nawet rodzenstwa, bo nie ma
EDIT. Chce podziekowac Radkowi Tatrze, ktory sprawil mi ogromna niespodzianke piszac powyzsze zdania i Mopkowi, ktory juz wczesniej podnosil mnie na duchu przy okazji podobnej dyskusji.
Dziekuje. I to bardzo.
Ostatnio zmieniony przez kessy 2004-02-18, 11:40, w całości zmieniany 1 raz
bardzo sympatyczna (zarówno strona jak i jej włacicielka)
- to prawda! Jeno kessy czego się wstydzi: "A to ja z moim maleństwem
(nie ma mowy, wyraĽnej fotki nie będzie )" - kessy, co Ty? Nie masz się czego wstydzić !
Chce podziekowac Radkowi Tatrze, ktory sprawil mi ogromna niespodzianke piszac powyzsze zdania i Mopkowi, ktory juz wczesniej podnosil mnie na duchu przy okazji podobnej dyskusji.
Dziekuje. I to bardzo.
Oj mam mam... Zdecydowanie wole byc po tej drugiej stronie obiektywu Nie lubie siebie ogladac na zdjeciach. Buee. Poza tym na zdjeciu jest kobuz i trzeba byc ostroznym. Oczywiscie stoi za tym cala historia (tak na marginesie, to zwierzatko, Lobuzka nazwane zreszta, potrafilo grac w karty powaznie, mam dowod!), ale faktu to nie zmienia, ze w swietle naszego genialnego prawa nie wolno ptakom dzikim pomagac /zabierac ze srodowiska ich ani zadnych ich czesci/...
EDIT. Moja glowa dzis nie funkcjonuje, w sekunde zapominam. Stres przedegzaminacyjny... Nie dam spokoju Bo to dla mnie bylo wazne
Przy okazji, tak mi przeszlo przez glowe ze to piorko w kapeluszu... Chyba zaden gatunek nie ma takiej romboidalnej ciemnej koncowki. Zawsze barwnik jest jakos prosto sciety...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum