Będzie dobrze, mogę powtórzyć - mówisz i masz
Muszę tylko znaleĽć jakies zdjęcie jak wygl?daj? dokładnie skrzynki pustułkowe żeby obmyleć sobie koncepcję... Z reszt? nie powinno być problemów. W rodę zabieram się do dzieła.
Takie nie Ale widać że sie namnożyło tych kamerek. ?ledziłam długo losy 3 skrzynek sokołów wędrownych. PóĽniej także rybołowa, Red-shouldered Hawk'a (;) nie wiem jak to po laszemu). Na t? pustułkowa trafiłam przypadkiem.
Chyba wydzielimy temat kamerek...
Takie nie Ale widać że sie namnożyło tych kamerek. ?ledziłam długo losy 3 skrzynek sokołów wędrownych. PóĽniej także rybołowa, Red-shouldered Hawk'a (;) nie wiem jak to po laszemu). Na t? pustułkowa trafiłam przypadkiem.
Chyba wydzielimy temat kamerek...
Teraz to już nie problem założyć kamerkę. Gorzej żeby to przegl?dać. Powinny być skróty jak w Big Brother z najciekawszych wydarzeń w gnieĽdzie.
Na przykład....
Dzi tatu przyniósł rodzinie smaczn? myszkę. Pięknie sprezentował mamusi a ona...
zwineła się z towarem i zostawiła głodne pisklaki.
Super!
Co mi przypomniało - wiem, że NIEKTÓRZY - swego czasu ledzili losy naszej polskiej kamerki z sokołem wędrownym. Więc to nie tylko za granic?... Znacie jeszcze jakie inne "rodzime" kamerki?
Ja znam 3 warszawskie z pustułkami. Jedna jest na PKIN z sokołem wędrownym. Kiedy były w Płocku. Pewnie w Polsce jest ich coraz więcej. Ostatnio na licie ptaki kto się rozgłaszał że chce założyć kamerkę przy bocianim gnieĽdzie i chyba mu nie chodziło o jacht.
[ Dodano: 2004-11-28, 14:05 ]
Wlasnie wystawilem na parapet swoja kamerke internetowa, nasypalem troche kaszy jeczmiennej oraz okruszkow chleba ..... caly czas kameruje i czekam na lakomczuchow hehe , ale mi pomysl daliscie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum